Žilková byla deset hodin v ledové vodě. A zadarmo!

07.10.2010 | Revue

Herečka Veronika Žilková (48) prostě nemohla odmítnout nabídku soutěžit ve čtvrté řadě taneční show StarDance ...když hvězdy tančí. Zvlášť, když bude o vavříny usilovat s mladinkým tanečníkem, mistrem republiky Markem Dědíkem (27).

A protože všechno dělá s plným nasazením, při natáčení znělky pořadu přímo ve vodě sebou pořádně plácla.
"Přípravou na StarDance jsem zatím nadšena, ale natáčení znělky, kdy jsme museli tančit ve vodě, bylo strašné. Protože jsme placení až za přímý přenos, musela jsem se motat v tanečním rytmu deset hodin v ledové vodě. A ještě k tomu zadarmo. A přitom jsem sebou do ní i plácla," prozradila Veronika.

Účinkující by si tu vodu určitě nevymysleli, to jen Česká televize prý byla tak kreativní.
"Dokonce se mi v té vodě rozpadly boty," dodala herečka trochu nazlobeně.

Její taneční parter se raduje, že Veronika má pouhých sto šedesát centimetrů a je štíhlounká. Proto se s ní na parketu tančí jedna báseň. Však je také známý Veroničin recept na hubnutí: Nežrat!

Nyní, při nácviku tanců, prý jídlo zcela vypustila. Však je také vyhublá.
"Kdybych se najedla, bylo by mi při tréninku špatně. A když se najím po něm, tak také. Raději proto nejím vůbec," vysvětluje.

Žilková se vždycky představovala jako žena, která všechno zvládá - divadlo, televizi, rodinu. Teď konečně přiznala barvu.
"K mému příšernému životu přibyl tedy ještě nový koníček StarDance, což celou rodinu štve. Takže všem mohu přiznat, už to všechno nezvládám," rezignovaně pokrčila rameny. 

Zdroj, foto: Korzo

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.