"Ivetě jsem nebyl nikdy nevěrný, nerozvedu se!"

30.11.2009 | Revue

Zkrachovalý producent a manžel zpěvačky Ivety Bartošové (43) Jiří Pomeje (44) utekl na víkend z Prahy k rodičům do Českých Budějovic.

Je prý nešťastný a zoufalý. Bartošová si mezitím stačila najít nového manažera Martina Wolfa a prý opět ujíždí na alkoholu.

"Vůbec nevím, co je s Ivetou. Já rozvod nechci, mám vůli udělat všechno, abychom se dali zase dohromady. Jak ale mám postupovat, když se všechno dovídám jen z médií?" svěřil se Pomeje.

Stále zoufale dokola opakuje, že Ivetu miluje, že je nejlepší ženská jeho života a nechce ji ztratit.
"Přísahám na život svých rodičů, že jsem Ivetě nebyl nikdy nevěrný, že je to ta nejskvělejší milenka, kterou jsem kdy poznal. Nevím, co se s ní děje, nedokážu to pochopit, " tvrdí zlomený manžel poněkud teatrálně.

"Byl bych rád, kdybychom si vše vyříkali jako normální lidé. Zatím stále doufám, že se nám to podaří. Bral jsem naše spory jako normální manželskou krizi. Na pár dní jsem se odstěhoval, jenže Iveta se mnou přestala mluvit. Nepustí mě ani domů, ale já bez ní nemůžu žít. Nechápu změnu jejího chování," stýská si Jiří Pomeje.

Připouští sice, že podle jeho informací se Iveta obklopuje jakýmsi novým týmem spolupracovníků, ale doufá, že manželka během jeho pobytu v zahraničí zmoudří.
"Na 17. prosince má mít na Slovensku vánoční koncert, připravuji novou desku, na sedmdesát procent je napsaná knížka jejích vzpomínek. Dělám pro ni, co se dá. Kdo ví, co za tím je, Iveta má úspěch, třeba někdo cítí peníze," spekuluje Pomeje o možných příčinách Ivetina chování.

Příští týden se chystá na tři týdny do Thajska. Pobyt v exotické zemi, ve které údajně prožil se svou ženou Ivetou nejkrásnější chvíle svého života, mu věnoval jeho přítel, podnikatel Pavel Pásek, jako dárek k jeho pětačtyřicetinám (13. 12.). 

Zdroj, foto: Korzo

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.