Z Libušky Vojtkové je profesorka, učí tanec

04.10.2010 | Revue

Tanečnice a příležitostná modelka Libuška Vojtková (29), exmanžela zpěváků Daniela Hůlky a Pepy Vojtka, si uvědomuje, že celý život si tancem nebo předváděním oblečení vydělávat nemůže.

A poté, co jí nejlepší kamarádka a dokonce svědkyně na její druhé svatbě přebrala manžela, Vojtková ví, že ani na chlapy není spolehnutí.

Matka tříletého Matyáše, jehož otcem je rocker Pepa Vojtek, také tvrdí, že by ji vůbec netěšilo, kdyby měla být někomu na krku.

Libuška je sice ráda, že se po vleklých zdravotních potížích se zády dala dohromady, ale už prý to není, co bývalo.
"Pravidelně chodím na rehabilitace, každé ráno se rozcvičuji. Zatím to jde, uvidíme, co bude dál, třicítka se nezadržitelně blíží (26. 11.), " uvažuje nahlas Libuška.

"Samozřejmě že myslím na budoucnost. A dostala jsem zajímavou nabídku, která mě absolutně nadchla. Začala jsem na muzikálové škole učit tanec," prozradila Libuška.

"Mám na starosti výuku druhého ročníku herectví. Nesmírně mě to baví, je to fajn a doufám, že i studenti jsou se mnou spokojení. Pokud bude o mě zájem, ráda budu pokračovat i v příštích letech. Ale nechci nic zakřiknout," dodala současná přítelkyně zpěváka Mariána Vojtka. 

Zdroj, foto: Korzo

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.