Z Langmannové je už policistka

08.07.2010 | Revue

Když se Renata Langmanová (23) stala Českou Miss 2006, byla to holka krev a mlíko z Moravy. Nyní je vyhublou modelkou, která se úspěšně prosadila především na zahraničních molech.

"Když jsem vyhrála Miss, bylo mi devatenáct let, teď mi bude čtyřiadvacet a za ta léta žena vyzraje a změní se. Vždyť já jsem od té doby zhubla jen šest kilo, víc ne," tvrdí
Renata Langmannová, která nyní ukončila na Policejní akademii bakalářská studia a chce dále pokračovat.
"Teď jsem tedy bakalářka a udělala jsem přijímačky na magisterské studium. I když jsem nejčastěji cizině, chci tady vystudovat, protože jednou chci být jen v Česku a s Čechem," vysvětluje.

Renata žije již dva roky s přítelem, podnikatelem Ondřejem Novotným (32), který má pochopení pro její modelingovou práci ve světě. Prý si vůbec nedovede představit, že by mohla natrvalo žít v cizině a s cizincem:
"Poznala jsem muže v různých zemích. Potřebuji mít vedle sebe člověka se stejnou mentalitou, jako mám já."

Nyní představila v Tančícím domě několik značkových modelů na prezentaci společnosti Fashion Days, která prodává exkluzivní modely prostřednictvím internetu.
"Internetové nákupy jsou jistě pohodlné," myslí si Langmannová, "ale já vůbec nemám ráda nakupování. Raději si nechávám poradit." 

Zdroj, foto: Korzo

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.