Vždycky budu partnerovi trochu nevěrná, přiznává Ewa Farna

25.06.2010 | Revue

Zpěvák skupiny Embassy Marcus Tran, který už nějaký ten pátek randí se zpěvačkou Ewou Farnou (16), to nebude mít jednoduché. V jejím srdci je totiž kromě něj ještě jiný muž. A jak sama Ewa potvrdila, hned tak z něj nezmizí.

"Pořád mě drží herec Johnny Depp. Je úžasný. A abych řekla pravdu, asi mě nikdy nepustí. Vždycky budu svému muži tak trochu nevěrná. Platonicky samozřejmě. Nikdo to se mnou nebude mít lehké," svěřila se zpěvačka se smíchem.

V květnu Ewa dotočila v pořadí již druhý klip k písni Maska z desky Virtuální. Opět kvůli tomu tak trochu zanedbala školu, ale podle svých slov se zpívání snaží se školou zkombinovat, jak nejlépe to jde.

"Kvůli turné a desce to letos bylo trochu horší. Ale vcelku to není zas tak špatné. Rodiče byli na třídních schůzkách a vše bylo v pohodě. I já jsem spokojená, protože mi učitelé vycházejí vstříc. Mám individuální plán, za což jim moc děkuji, jsou strašně hodní. Zatím mi všechno vychází," řekla spokojeně rodačka z Třince.

Ewa se s poslední deskou hudebně přiblížila stylu Linkin Park a také trochu zpěvačce Lady Gaga. U té se nechala dokonce inspirovat i módou.

"Četla jsem, že se tenhle styl dostává do módy. Maminčina kamarádka mi proto něco podobného ušila. Jde vlastně o obyčejné triko, pásek a doplňky. Boty jsou sice vysoké, ale kupodivu pohodlné. Taková všehochuť, ovšem sklízím s tím úspěch," prozradila zpěvačka. 

Zdroj, foto: Korzo

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.