Vyzkoušejte žvýkací zubní kartáček!


Chcete mít zdravé a krásné zuby, ale nemáte možnost, vyčistit si je po každém jídle? Domníváte se, že si Váš chrup zaslouží mnohem více, než pouhou žvýkačku bez cukru? Pak máme pro Vás skvělý tip! Žvýkací zubní kartáček Fuzzy brush.

Kartáček a osvěžovač v jednom 
Fuzzy brush je malý chlupatý zubní kartáček. Vejde se i do té nejmenší kabelky. To proto, aby Vám mohl posloužit všude tam, kde je použití běžného zubního kartáčku nepohodlné či nepraktické. Na rozdíl od běžných zubních kartáčků dokonale vyčistí Vaše ústa bez použití vody a zubní pasty, což oceníte, zejména pokud jste na cestách (ať už cestujete autem nebo letadlem), stejně jako například před návštěvou zubaře. Kdykoli si potřebujete vyčistit zuby nebo osvěžit dech, použijete svůj malý zubní kartáček a osvěžovač dechu v jednom. 

Na českém trhu je Fuzzy brush naprostou novinkou. V zahraničí si však již stihl vybudovat dlouholetou tradici a úspěšně se prodává po celém světě. Továrna, která ve Velké Británii Fuzzy brush vyrábí, produkuje 2,4 miliónů těchto kartáčků za měsíc. Pokud Vás zajímá doslovný překlad jména a příjmení tohoto jedinečného pomocníka, tak slůvko fuzzy v angličtině znamená především chlupatý, kudrnatý, roztřepaný. A brush? To je přeci kartáček!



Více než zdravé zuby 
Přestože se Fuzzy brush tváří jako celkem nenápadná malá kulička, je neobyčejně efektivní. Stačí jej vložit do úst a chvíli žvýkat. Během chvilky získáte potřebnou praxi a pohodlně si vyčistíte nejen zuby, ale celá ústa včetně jazyka. Účinná látka xylitol, přírodní (neboli dřevný) cukr je běžně obsažen v mnoha druzích ovoce, zelenině, kukuřičné plevě a ovsu. Průmyslově se vyrábí z břízy. Má o 40 % méně energie než běžný cukr, ačkoliv je srovnatelně sladký. Jedna čajová lžička obsahuje 9,6 kalorií, zatímco stejné množství cukru 15! Xylitol neškodí zubům, ale naopak pomáhá předcházet tvorbě zubního kazu, ale i zubního povlaku a hojí počáteční defekty ve sklovině. Podle výsledků nejnovějších studií xylitol dokonce přispívá k blokování streptokoků a jiných mikrobů, které se usazují v hltanové části ústní dutiny, kde mohou způsobit zánětlivá onemocnění plic. Xylitol nemá žádné vedlejší negativní účinky a je rovněž vhodný pro diabetiky a vegetariány. Jak vidíte, jde o mnohem více, než o zdravé zuby. 

Kde Fuzzy brush pořídíte 
Že Vás Fuzzy brush zaujal a rádi byste jej měli také ve své kapse či kabelce? Než ho budete moci běžně koupit v širokém spektru supermarketů, jako třeba zubní pastu, musíte si ještě nějaký ten týden či měsíc počkat. Pokud ale nechcete čekat, máme pro Vás dobrou zprávu! Fuzzy brush zakoupíte u výhradního dovozce, Studia Vanda, na adrese Pod Dvorem 200/1, Praha 6. Objednat si ho můžete také v internetovém obchodě www.eshop.studiovanda.cz

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.