Vondráčková rozpálila Státní operu

23.09.2010 | Revue

Helena Vondráčková (63) dokázala, že i přes stín nekonečných soudních sporů zpívat stále umí. Na koncertě s muzikálovými melodiemi nazvaném On Broadway v pražské Státní opeře zvedla zpěvačka diváky ze židlí.

"Příprava na koncert byla dost náročná. Ještě celý den před ním jsem se učila nové texty k některým muzikálovým melodiím i novou choreografii," svěřila se Helena.

Na potlesk je sice zvyklá, ale tento byl prý mimořádný.
"Bylo to prostě maso, jak občas říkám," dodala Helena, která si ráda dává k jídlu něco dobrého, ale před náročným koncertem ve Státní opeře se moc najíst nemůže.
"Neskočila jsem jako každý den do teplého bazénu, dala jsem si jen velkou snídani a pak během dne snědla dva chlebíčky. Ale já si ty kalorie zase doplním, protože jinak bych ten nápor nevydržela," podotkla.

S Helenou vystoupili také dva zahraniční operní zpěváci, slovenský Miro Dvorský a Němec Vladimír Boldt. Z našich umělců pak Bára Basiková, která opatrně našlapovala kvůli svému zraněnému kotníku, a stále dokonale tančící Jiří Korn (61) i se svým souborem 4TET.
"Koncertu jsem se nebála, za mne se vždycky bojí můj manžel," tvrdí Helena.

Nyní se Vondráčková připravuje na vstup do muzikálu Baron Prášil, ve kterém bude mít 21. října premiéru. Nahradí Martu Jandovou (36), která přijala lukrativní místo porotkyně v německé SuperStar.
"Chystám se naskočit do rozjetého vlaku. Doufám, že se mi to povede," zasmála se Vondráčková. 

Zdroj, foto: Korzo

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.