Vondráčková si přeje šperk a posilovač svalů

08.06.2010 | Revue

Zpěvačka Helena Vondráčková oslaví 24. června 63. narozeniny. Kromě velkého koncertu na Žofíně chystá malou party jen v kruhu nejbližších přátel. Korzu exkluzivně prozradila, co si od svého manžela Martina Michala přeje.

"Protože jsem ztratila přívěšek na krk, přála bych si takový podobný kamínek. To už ale manžel ví. A kromě toho bych ještě uvítala jeden zajímavý přístroj na posilování břišních svalů. Ten jsem letos objevila na Floridě. Je to výborná věc," svěřila se zpěvačka, kterou 24. června přímo na její narozeniny čeká velký koncert.

"Lístky už jsou v prodeji. Bude se konat na Žofíně, takže všichni, co se mnou chtějí oslavit narozeniny, jsou srdečně zváni," vzkazuje Helena.

Po koncertě ji čeká také malá sešlost jen v kruhu rodinném.

"Většinou pozvu své kamarády k sobě na zahradu a uděláme si příjemnou narozeninovou party. Grilujeme, pouštíme si hezkou muziku a děláme si hezký den. Stejně to plánuji i letos. Nebude to nic výjimečného," prozrazuje Vondráčková.

Poté už zpěvačku čekají jen samé pracovní věci.

"Budu koncertovat po Česku i v zahraničí. Teď se chystám na festival do Běloruska, pak do Německa. A dotočila jsem dvojalbum živého recitálu, které vyjde na podzim. Na to se hodně těším," uzavírá rodačka z Prahy. 

Zdroj, foto: Korzo

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.