Vondráčková:
"Nejsem chamtivá, jde mi o pravdu!"

08.09.2010 | Revue

Zpěvačku Helenu Vondráčkovou (63) vyzval exprezident Václav Havel v otevřeném dopise, který podepsala řada známých osobností, aby ukončila spory s Martou Kubišovou.

Helena i její manžel Martin Michal ale trvají na tom, že v soudním řízení budou pokračovat.

Martin Michal agentuře k celé kauze řekl: "Je to pokus ovlivnit jednání soudu. Ti, kteří dopis podepsali, se nikdy o danou problematiku nezajímali. Je to snůška lží a pomluv, nenecháme se zastrašit: Proč se lidé, kteří se nyní k dopisu připojili, nezajímali o celou problematiku už dříve?" ptá se Martin Michal.

Vondráčková se také důrazně ohrazuje proti tvrzení, že jí jde jen o peníze.
"O ty mi nejde vůbec, jde mi o spravedlnost a pravdu," upřesňuje.

V odpovědi, kterou zaslala redakcím, mimo jiné uvádí:
"Na dopis, který jsem si přečetla v médiích a kde jsem vyzývána k tomu, abych zastavila žalobu proti paní Martě Kubišové, odpovím citací soudce Městského soudu v Praze, který na adresu paní Kubišové uvedl:

"Stačila elementární míra lidské slušnosti ze strany paní Kubišové a k soudu vůbec nemuselo dojít". To samé platí i v tomto případě. Na jakoukoliv snahu o smírné a přátelské řešení, nám bylo odpovědí jen arogantní chování a šíření lží v médiích," vrací útok Vondráčková.

(Otevřený dopis Heleně Vondráčkové podepsali m. j. Václav Havel, Lucie Bílá, Eva Pilarová, Aneta Langerová, Petr Janda, Iva Janžurová, či Václav Neckář.)

Zdroj, foto: Korzo

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.