Voňavé dárky nejen pod stromeček

13.12.2010 | Krása a móda

Chcete svou rodinu a přátele potěšit originálními dárky, a přitom neutratit zbytečně mnoho peněz? Přinášíme Vám několik skvělých tipů, kterými uděláte velkou radost svým blízkým, ale i své peněžence. Víme, kde nakoupit voňavé dárky se slevou až 30%!

Dárky pro krásu

Zkrášlující kosmetikou neurazíte žádnou ženu. Pokud nevíte, po čem přesně Vaše manželka, přítelkyně, maminka, sestra, anebo babička touží, vězte, že s lavera Dárkový balíček BIO Pomeranč – BIO Rakytník nikdy neuděláte krok vedle. Praktický dárek s nádhernou osvěžující vůní pomeranče a rakytníku změní obyčejné chvíle strávené v koupelně v okamžiky plné radosti. Obsahuje totiž ty nejpoužívanější výrobky péče o tělo, a to sprchový gel, tělové mléko a krém na ruce. Navíc koupí každého balíčku uděláte dobrý skutek. Přispějete 1 euro na sociální projekt „medica mondiale“ na pomoc týraným ženám v Africe. Která žena by se nechtěla pyšnit krásným poprsím! Bema bio Push-up zpevňující sérum na prsa pro pevnější, plnější a tvarovanější poprsí potěší každou dámu, která touží po krásném plném dekoltu. Obdarovaná se může těšit na ověřený okamžitý výsledek, který je patrný již po prvním použití! Velkou předností tohoto výrobku je vedle jeho 100% přírodního složení snadná aplikace. Po krásném mladistvém vzhledu touží snad všechny bytosti něžného pohlaví. Ty, které Ježíškovi napsaly, že by si přály umazat trochu vrásek z obličeje, se možná již brzy budou radovat z novinky lavera Faces MY AGE s olejem karanja & bílým čajem pro viditelně zpevnění a ošetření namáhané pleti. BIO fair trade bílý čaj, olej karanja a další čistě přírodní látky pleť rozzáří a propůjčí jí svěží půvab. Při pravidelném používání se jeho majitelky mohou těšit z pevné a hladké pleti bez vrásek.

 

Překvapení pro zvídavé

Připadá Vám dárková kosmetika nedostatečně originální, anebo chcete obdarovaného pod stromečkem překvapit vskutku netradičním dárkem? Také pro Vás máme tip. Dárkový set Stanley Bradley Magické obrázky & Škola psychotroniky potěší všechny zvídavé, kteří by rádi porozuměli výkladu karet, nebo práci s kyvadlem, a jednoduše si odpověděli na vše, co je zajímá. 

  

Nejúspěšnější český věstec a psychotronik Stanislav Brázda – Stanley Bradley vydal speciálně před Vánoci Dárkový set školy psychotroniky obsahující vše potřebné: 2 DVD s videokurzem, 2 knihy, kyvadlo a magické karty. Že náš článeček čtete až po Vánocích? To vůbec nevadí. Na www.organictime.cz najdete spoustu novinek nejen pod stromeček, ale i pro pohodové okamžiky každodenního života. Pokud ale do Ježíška zbývá ještě několik dní, máte velké štěstí. V nabídce voňavých dárků pečujících o celé tělo totiž najdete vybrané čistě přírodní výrobky se slevou 30%. Přejeme Vám příjemný nákup, a hlavně, ať uděláte pod stromečkem velkou radost!

www.organictime.cz

Přečtěte si také:

Navštivte také: Dekorativní kosmetika, Módní trendy

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.