Vojta "Potter" Kotek se cítí vymletý, nemá čas na baby!

13.08.2009 | Revue

Herec Vojta Kotek (21), lamač dívčích srdcí, o prázdninách kupodivu neběhá za ženskými, ale věnuje se škole.

Studuje na Filmové akademii režii a právě dokončuje ročníkové cvičení.

"Cítím se teď jako vymletý. Vůbec nemám čas ani sledovat, jestli mě honí holky. Točím režijní cvičení a mám spoustu práce," přiznává hvězda teenagerovských filmů. "Končím druhý ročník akademie a neodevzdal jsem film, který jsem měl natočit. Tak teď to doháním," dodává na omluvu.

"Moje režijní cvičení je o mezilidských vztazích. O váhání mladého člověka mezi jistotou, spontánností a vážným životním krokem. Jde o velké téma, ze kterého si chci dělat také srandu," vysvětluje herec.

Kotek nejen hraje, ale i dabuje. Svůj hlas dokonce propůjčuje Harrymu Potterovi. A teď se navíc připravuje na novou teenagerovskou show na Nově, která se jmenuje Stahovák. Ta má nahradit skomírající hitparádu Eso. V novém pořadu budou s Jirkou Mádlem (22) pouštět zábavná videa z internetu.

"Internet je budoucnost. Mladá generace ho využívá na sto padesát procent. A my se s Jirkou budeme snažit otevřít divákovi zákulisí internetu. Ukázat mu, co je za jednotlivými videi. Budeme rozkrývat, co je trikové a co je přirozené. A na očích máme přitom takové šílené brýle, což je vysloveně fórek," dodává Kotek. 

Zdroj, foto: Korzo

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.