Vlasta Korec opouští na Velikonoce manželku a dceru

06.04.2010 | Revue

Moderátor Vlasta Korec (36) dává o letošních Velikonocích přednost pánské společnosti.

Vzorný otec, který tvrdí, že většinu volného času tráví se svou ženou Magdalenou a malou Magdalenkou, se rozhodl pro pánskou jízdu. Vydává se do Francie na automobilový závod okruhových maratónů a pak do Francouzských Alp na lyžovačku.

Žádná krize v manželství populárního moderátora ale nehrozí. Naopak. "Přál bych si, abychom byli čtyři, snažíme se o to a doufám, že nám to vyjde," říká moderátor.

Ten doslova propadl automobilovému sportu. A to nejen jako novinář, který absolvoval Rallye Dakar, zalíbilo se mu soutěžení v terénních autech.
"Moje žena má pochopení. Slíbila mi, že příští rok už vezme dceru na závody. Zatím to opravdu nejde, malé je teprve čtrnáct měsíců. Magdalena ví, že každý chlap miluje auta. Navíc je jí jasné, že když v nich muž může závodit, dává mu to fantastický pocit," svěřuje se Korec.

A nahlas uvažuje, že když dcera bude chtít, koupí jí malou motorku a bude s ní jezdit na závody.

Také se moderátor pochlubil největším úspěchem týmu, za který závodí.
"Bylo to vítězství čtyřiadvacítky v Dobřanech. Nejenže jsme vyhráli celý seriál, ale byli jsme i nejlepší v tomto nejtěžším závodu. Čtyři řidiči jsme se střídali v jednom autě po celý den. A terén byl hodně náročný, byly tam tak strmé kopce, že člověk by měl sám potíž je vyjít," upřesňuje Korec nadšeně.
 
Zdroj, foto: Korzo

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.