Vlaďka Erbová:
"Krátké vlasy mě baví!"

13.07.2009 | Revue

Na svatbě před pěti lety vypadala modelka Vlaďka Erbová jako princezna - celá v bílém a se záplavou dlouhých vlasů.

Rok po porodu se ale kráska (28) opět vrátila ke sportovnímu účesu. 

A manžel, hokejista Pavel Bahenský (23), prý vůbec nic nenamítal. "I máma říkala, že v dlouhých vlasech to nejsem já. Navíc krátký střih vlasů je, jak každá žena ví, neobyčejně pohodlný," řekla půvabná kráska a dokonce si pochvaluje, že díky svému účesu získala i několik velmi zajímavých nabídek.

"Můj sestřih mi, co se týče pracovních příležitostí určitě nevadí. Spíše naopak. S Danielou Franzovou jsme jediné, které jsme ostříhané na kluka. Klienti si nás vyhledávají právě kvůli našemu účesu, protože jsme úplně jiné, než ty ostatní," říká Vlaďka Erbová spokojeně.

Zatěžkávací zkouškou prošel její nový účes nedávno v Rakouských Alpách.
"Před dvěma měsíci jsem fotila kalendář na ledovci Mölltal, ve dvoumetrových závějích. Bylo to nádherné, ale byla tam šílená zima, protože jsme byli ve výšce 3000 metrů nad mořem. Takže se už moc těším, že si s manželem a dcerou vyjedeme ještě v červenci k nějakému teplému moři," zasní se.

Půvabná matka čtyřleté dcery o sobě tvrdí, že jiná než ostatní dívky je i v tom, že velice nerada vysedává před zrcadlem.
"Když mám volno, nelíčím se, a díky krátkým vlasům se ani nečešu. Samozřejmě že používám kosmetiku, krémy, pleťová mléka. Ale s mírou, nic se nemá přehánět," upřesňuje Vlaďka Erbová. 

Zdroj, foto: Korzo

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.