Víte jak hubnout a tvarovat postavu?


Toužíte po krásně štíhlém a pevném těle, nechce se vám ale cvičit? Vyberte si takovou pohybovou aktivitu, která vás bude bavit. Vyjeďte na kolečkových bruslích nebo zlepšete svou fyzickou kondici na cyklotrenažeru! 

Hýbejte se
Ve srovnání se způsobem života, jakým žili lidé před několika desetiletími, je ten náš velmi pohodlný. To je v mnoha ohledech příjemné, avšak snížení pohybové aktivity na minimum se může negativně projevit na našem zevnějšku i zdraví. Že už jste se stala obětí svého komfortního životního stylu a potřebujete shodit nějaké to kilo? Toužíte po krásném a pevném těle? Začněte se hýbat. Poradíme vám, kde levně pořídíte dámské kolečkové brusle nebo cyklotrenažer, který vás dostane do formy.

Vyrazte na brusle
Když máte volno a venku je hezké počasí, znamená to, že přišel čas vyrazit na brusle. Zábavná jízda na kolečkových bruslích zpevní vaše stehna, hýždě i břicho. Dámské in line brusle z internetového obchodu www.sportobchod.cz jsou dokonale přizpůsobeny anatomickým zvláštnostem ženské nohy, a proto vám během jízdy zajistí lepší kontrolu, stabilitu i energii. Jako žena jistě oceníte jejich nápaditý design a provedení ve světlých barevných odstínech.



Náš tip: dámské kolečkové brusle Roller Derby G900 Purple pro sportovní fitness bruslařky. 

Staňte se indoor cyklistkou 
Pokud není počasí příznivě nakloněno outdoorovým sportovním aktivitám, dejte si do těla na cyklotrenažeru. Stačí jen pár týdnů pravidelného cvičení a pevné tělo vám bude každý závidět. Cyklotrenažery precizního německého výrobce Daum, které rovněž zakoupíte na www.sportobchod.cz, patří mezi absolutní špičku ve svém oboru. Vyznačují se nízkou hlučností a lehkým plynulým chodem. Výborně se hodí jak pro kondiční trénink, tak pro terapeutické použití. Pomocí bezdrátového čidla sledují srdce během zátěže a díky tomu lze přesně nastavit zátěž. Nebojte se proto, že se během cvičení připravíte o všechny síly. Naopak. Jízda na trenažeru vám rozproudí krev a vy se budete cítit skvěle.

Takže dost přesvědčování a hurá na nákup. Léto už klepe na dveře a vy přece chcete vypadat v plavkách úžasně!

Staňte se našimi fanoušky také na www.facebook.com.

www.sportobchod.cz

Přečtěte si také:

Navštivte také: Tělová kosmetika, Módní trendy

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.