Víte, jak uspokojit svého muže?

03.11.2009 | Sex a vztahy

Chcete mít doma spokojeného samečka? Kocháte se představou, že jej uspokojíte tak bravurně?

A  že druhý den v práci ho při vzpomínce na Vaše včerejší dovádění bude mrazit po celém těle? Neváhejte proměnit tuto představu ve skutečnost! Poradíme Vám, jak na to!

Pozor na zabijáky! 
Jestlipak, milé dámy, víte, co je největším zabijákem vztahů? Je to nuda a její brácha jménem stereotyp. Nedovolte těm dvěma, aby zničili Váš vztah. Raději pravidelně přisypávejte do Vašeho společného poháru lásky a touhy vzrušující koření. Vyhledávejte neobvyklá místa a neobvyklé situace. Uspokojte svého partnera v okamžiku, nebo na místě, když to ani náhodou nečeká! Vžijte se plně do své role milenky a na matku dětí, vzorně vychovanou dceru a zodpovědnou pracovnici na chvilku zapomeňte! Nebojte se občas použít neslušná slova, nebo obléknout prádlo, které není pro Vás zrovna typické, protože Vám připadá poněkud vulgární. Ne nadarmo se říká, že změna je život! Vztah totiž musí procházet změnami a žít, jinak začne pomalu umírat! Proč myslíte, že muži zahýbají, i když žijí ve spokojeném vztahu? Odpověď je prostá. Protože jednoduše touží po změně. Nejde ani tak o to, zda vidí delší, či kratší nohy, jde o to, že vidí JINÉ nohy! Zaměstnejte tedy Vašeho samečka natolik, že bude mít na jiné nohy minimum času, protože bude sledovat, jakou změnu zase provedou ty Vaše! 

Muži milují sex
A dost bylo výzev a doporučení, pojďme si nyní nastínit modelovou situaci, jak konkrétně uspokojit svého vlastního partnera. Samozřejmě, že tuto taktiku můžete použít také v případě, kdy se rozhodnete nějakého nového samečka svést a ulovit. Jak známo, muži milují orální, spontánní, no, nabízí se celá řada rozmanitých přívlastků, prostě sex. Skutečně jen mizivé procento se dokáže se svou partnerkou jen tak pomazlit, aniž by jim pak nechybělo konečné vyvrcholení. Takže s kvalitním sexem nikdy neuděláte krok vedle. Když mu to však budete dělat každou středu v posteli, věřte, že zatouží po změně, byť byste byla v sexu sebelepší. Udělejte to proto občas trochu jinak. Chladné a uplakané listopadové dny moc šancí k milování v přírodě nedávají. V zájmu Vašeho zdraví jich proto raději využijte k návštěvě sauny. 

Královna sauny 
Pečlivě vyberte nějakou čistou a útulnou saunu s komornějším prostředím, kde se i Vy sama budete cítit dobře. Je to zvláštní, ale do sauny chodí spíše starší, nebo méně krásné dámy. To však není vůbec na škodu, ba právě naopak. Jedinečná šance pro Vás, jak v tomto prostředí vyniknout! Abyste byla super svůdná, zajděte si den předtím na solárium (umělé opalování těsně před saunou se rozhodně nedoporučuje) a před návštěvou sauny se promažte vonným olejem (můžete si zajít i na masáž), ať se Vaše snědá pokožka nádherně leskne. Snažte se sladit Váš saunovací cyklus tak, abyste často zůstali v sauně sami jen Vy dva. Těchto chvilek využívejte k ledabylému svádění, kdy se jen tak mimoděk ohnete před partnerem, abyste přidala do kamen vonnou esenci, nebo otočila teploměr. Pokud Váš partner nepatří mezi žárlivce, můžete si dovolit jemně flirtovat s ostatními muži. Pozor však, ať to nepřeženete! Po skončení saunování se před partnerem oblékněte do sexy prádla, nejlépe do toho, které na Vás ještě nikdy neviděl. Nebo udělejte změnu, třeba si oblékněte delší sukni naostro. Vydejte se na cestu k autu. 

Uspokojený král
V autě navažte na předchozí zrakové vjemy, které jste svému partnerovi během předcházejících dvou hodin připravila. Rozepněte mu kalhoty a začněte jej uspokojovat svými ústy. Bude si připadat jako král. Uvidíte, kam až Vaše hra zajde. A příště si připravte podobnou. Stačí jen popustit uzdu své fantazie. Příjemný večer!

Tip: Pokud chcete osvěžit vzpomínky Vašeho partnera na sex po sauně, nenápadně zapomeňte v autě některou z částí svého oděvu.

Foto: Samphoto

Přečtěte si také:

Navštivte také: Diskuze pro ženy, Recepty na saláty

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.