Vánoční kostýmky zpestří Vaše milování

27.11.2010 | Krása a móda | Sex a vztahy

Vánoce jsou svátky lásky. Tak proč si nenadělit pod stromeček něco, co zpestří naše vánoční milování i silvestrovské oslavy? Vánoční kostýmky se postarají o to, abyste se na konci roku nenudili!

Originální erotické modýlky 
Erotické spodní prádlo patří mezi oblíbené vánoční dárky, které muži s oblibou věnují svým partnerkám, anebo v nich naopak jejich partnerky překvapují je. Na rozdíl od klasického erotického prádla vánoční kostýmky představují mnohem originálnější recept na zpestření milostného života. Pokud si vyberete některý z kostýmků Passion, rozhodně se na konci roku nudit nebudete. Ani Vy, ani Váš partner, případně ani Vaši přátelé, se kterými se rozhodnete uspořádat bujarý silvestrovský večírek. Trojdílný Santa's girl set je jako stvořený pro svádění pod stromečkem. Červenou podprsenku i tanga zdobí chlupatý bílý kožíšek. Součástí kompletu je také santovská čepička, ve které se můžete předvést také ostatním. Pokud na sebe obléknete svůdný modýlek Santa's girl lesklého sametu, skládající se z podprsenky a kraťásků, ke kterému patří také odvážná tanga, Váš partner samou touhou po Vás nejspíš zapomene rozbalovat ostatní dárky. 

 

Svůdná vánoční inspirace 
Snow Flake Passion, to jsou překrásné vánoční červené šatičky, lemované bílým kožíškem. Díky jejich zvýrazněnému černému pasu je skvěle sladíte s černými kozačkami. Sexy šatičky si můžete obléknout i na vánoční party. Ozdobou vánočních večírků se stanete, i když vklouznete do šatiček s příznačným názvem Snow Lady nebo Winter Lady. Jestliže máte ráda Mikuláše, pomozte mu s vánoční nadílkou v kostýmku Christmas Mouse. Pokud si troufáte, můžete pomoci i samotnému Santovi. Pozor ale, ať kompletek spodního prádla zdobený kožíškem a zakončený rolničkami Santas Helper nemá na svědomí to, že Santa zapomene dát dárky ostatním. Že k Vám domů chodí místo Santy Ježíšek? Pak se nemusíte bát. Také model Snow Star Passion doporučujeme výhradně k domácímu použití. Promění Vás totiž v učiněnou bohyni vánočního sexu. Nosíte ráda bodíčka? Červené Santas Lady body dokonale vytvaruje Vaši postavu. 

 

Ďábelské svádění 
Nyní na chvilku opusťme Santu a podívejme se, jaké modýlky letos nakupují vášnivé ďáblice. Erotické minišaty z latexového lesklého materiálu Devil Dress black (v elegantní černé) nebo Devil Dress red (v dráždivé červené) s půvabným šněrováním čertovsky rozpálí každého muže. Ještě více sexy však budete v Devil Set black, případně v Devil Set red, v erotickém kompletku složeném z korzetu, rohů a kalhotek typu tanga. Korzet lze z obou stran regulovat pomocí šněrování. Pokud si chcete letošní Vánoce a oslavy konce roku parádně užít, nalistujte stránky e-shopu www.ignite.cz a pořiďte si sexy modýlek!
 

Milé dámy, pokud při objednání do kolonky "Slevový kupon" zadáte heslo ATRAKTIVNÍ, získáváte slevu na veškeré objednané zboží  10%!

Platnost hesla ATRAKTIVNÍ je do 31.12.2010.

www.ignite.cz

Přečtěte si také:

Navštivte také: Diskuze pro ženy, Recepty na pomazánky

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.