Vaňková odlétá s Renčem na Bali na zásnubní cestu

08.07.2010 | Revue

Zpěvačka Šárka Vaňková (22) se z rozchodu s Danielem Hůlkou (42) rychle oklepala. Hned začala žít s režisérem Filipem Renčem (44). Už ho dokonce představila rodičům. Nyní se s ním chystá odletět na dovolenou na indonéský ostrov Bali.

Půjde zřejmě o zásnubní cestu; podle bulváru se totiž Renč se svou dvouměsíční známosti zasnoubil a už ji i stihl požádat o ruku.

"S Filipem jsem teď moc spokojená, ale co se týče svatby, to nechci komentovat. Na dovolenou na Bali, kterou mi dal jako dárek, se strašně " prozradila Vaňková, která v roli hosta zazářila na narozeninovém koncertu Heleny Vondráčkové na pražském Žofíně.

"Vystupovat s Helenou je pro mě velká čest. Moc si toho vážím, když spolu zpíváme. Mám Helenu hrozně ráda, je pro mě vzorem," řekla Šárka, která s Vondráčkovou již dva roky spolupracuje.

Po prázdninách se Šárka opět vrátí do muzikálu Baron Prášil. A začne připravovat samostatná vystoupení s imitátorem Zdeňkem Izerem.
"Budeme jezdit po divadlech, chystáme spolu různé scénky, prostě to bude sranda. A pak po létě zase přijde Baron Prášil. Takže prázdniny by se mi mohly vydařit," doufá Vaňková.

Zdroj, foto: Korzo

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.