V hlavě Sandry Pogodové bzučí Song pro dva

26.06.2009 | Revue

Ze seriálové hvězdy Sandry Pogodové (34), ztřeštěné sestřičky z Velmi křehkých vztahů, roste i muzikálová hvězda.

V Divadle Na Fidlovačce s Lumírem Olšovským hraje v hudební komedii Song pro dva autorů Simona, Hamlische a Sagera.

"Celý večer musíme s Lumírem utáhnout, hrajeme, zpíváme, tancujeme. A protože teď jsem ve fázi, že se právě konala premiéra a dva měsíce jsme se na ni pilně připravovali, znějí mi ty melodie pořád hlavou, přímo mi v ní bzučí," svěřuje se Sandra.
"Je to skvělá hra, která se odehrává v prostředí tvůrců hudebních hitů. A Lumír Olšovský je báječný partner. Celé dny si teď zpívám, a když večer přijdu domů, přímo chraptím a jen mlčím."

Ovšem Sandra si na svém poněkud chraplavém hlase zakládá: "Jednou mě poslali k odborníkovi, aby mi ten hlas vyčistil. A pak jsem zjistila, že když ho budu mít vyčištěný, pak bude jiný a ne už můj. Takže dál zpívám tím svým hrudním tónem."

Kvůli nové velké roli Na Fidlovačce nemá čas ani na svého přítele.
"Celé dva měsíce jsem v takovém kalupu, že můj osobní život byl teď žádnej. Ale nyní po premiéře si na lásku určitě čas najdu," slibuje.

O prázdninách Sandra bude natáčet s režisérem Zdeňkem Troškou film Doktor od jezera hrochů a od konce června bude pokračovat v roli Stáni ve Velmi křehkých vztazích.
"Také Nova mi házela lano, ale zůstala jsem vékávéčkám věrná. Do konce října se budou točit, do závěru roku vysílat a pak se prý uvidí, co s nimi bude dál," říká Pogodová závěrem. 

Zdroj, foto: Korzo

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.