Únava a stres už nemusí být problém


Znáte ten pocit, kdy jste bez energie, nebo čelíte silnému pracovnímu vypětí, únavě a stresu? Poradíme Vám, jak být v pohodě i při extrémním fyzickém nebo psychickém vytížení.

Tma… Déšť… Cítíte, jak vaše svaly hoří a pomalu ochabují. Víte, že už dál utíkat nemůžete, ale raději ani nechcete pomyslet na to, co se s vámi stane, pokud vás chytí. Proto běžíte dál za zvuků mohutného dusotu nohou, který je za vámi… Blíží se. Víte to. Kdybyste jen byla v lepší fyzické kondici a měla tělo připravené na takovou námahu. Otáčíte se, abyste je viděla, a zjišťujete překvapivou novinku. Ti co vás honí, nejsou domorodci z amazonských pralesů, oblečení do roztrhaných kůží a pomalovaní bojovými barvami. Docela jasně teď můžete vidět tváře svých nadřízených, kteří vás uhánějí kvůli nedodělané práci… Najednou STŘIH jako z filmu.



Probouzíte se v kanceláři a je vám to jasné. Všechno to byl jen sen. Jen noční můra krátkého šlofíku. Uklidňujete se, napijete se studeného kafe, které na vás čeká už od rána. V mailové schránce 42 zpráv, na telefonu 8 nepřijatých hovorů. Tak jdeme na to…

Váš život nemusí být jen hrůza ze stresu, nestíhání a hromady úkolů. Pokud i vy si někdy připadáte jako hrdinka naší povídky, vyzkoušejte nové bylinné tobolky Adaptacit. Kombinace přírodních složek ze tří kontinentů – eleuterokok, vilcacora a hlíva ústřičná – vám pomůže překonat i ty nejobtížnější fyzické a psychické momenty vašeho života. Stačí jedna tobolka denně a budete se cítit lépe.

Více na www.aromatica.cz 

Foto: zorka-nejezchlebova.blog.cz

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.