Tipy pro zdravé opalování


Snad každá z nás touží po nádherně opálené pleti. Jak by také ne, když bronzový vzhled naší pokožky se stal neodmyslitelnou součástí nejen letní krásy. Abyste nezkrásněly na úkor svého zdraví, doporučujeme dodržovat následující zásady zdravého opalování!

Nehazardujte se zdravím
Všichni dobře víme, že opalování na poledním slunci zdraví rozhodně neprospívá. Nejde jen o to, že našemu organismu hrozí přehřátí, ale trpí především naše pokožka. Intenzita slunečního záření je nejsilnější právě mezi 11. a 15. hodinou a může škodit našemu zdraví, i když jsme natřeni silnou vrstvou opalovacího krému. Nehazardujte proto se zdravím a dejte raději přednost rannímu či podvečernímu opalování. 
Další důležitá zásada se přímo týká řádné sluneční ochrany, kterou nám poskytují opalovací krémy. Nezapomínejte na to, že mezi nejvíce ohrožené partie patří nos, uši, ramena a nohy. Všechny tyto části těla bychom si měli namazat ještě před pobytem na slunci.
Velmi významným faktorem sluneční ochrany je správná volba opalovacího krému. 
Náš tip: 100% přírodní a minerální řada na opalování lavera Sun sensitiv, která zahrnuje opalovací mléka i pro velmi citlivou a alergickou pokožku a přírodní opalovací mléka pro děti. 

Ryze přírodní ochrana 
Širokospektrální minerální ochrana proti slunci lavera Sun sensitiv poskytuje komplexní ochranu proti UVA, UVB i UVC záření všem, kdo se rádi opalují. Na rozdíl od běžných opalovacích přípravků minerální filtry lavera nepronikají do těla, ale odráží UV záření již na povrchu pokožky, čímž předchází možným alergickým reakcím a podráždění kůže, které mohou způsobovat syntetické UV filtry spolu s umělými konzervanty, emulgátory a parfémy. Žádný z přípravků řady lavera neobsahuje umělé konzervanty, barviva, či přísady na bázi ropy. Všechny jsou vyrobeny z BIO surovin podle zásad BDIH pro kontrolovanou přírodní kosmetiku. Jejich základem jsou vzácné BIO oleje, hydratační látky a betaglukan, který posiluje imunitní systém pokožky. 
Dále jistě oceníte, že opalovací přípravky lavera působí hned po nanesení a jsou voděodolné. 
Součástí řady jsou mléka pro dospělé, děti i kojence, jejichž pokožka je mimořádně citlivá. 
Náš tip: Opalovací mléko s účinky proti stárnutí SPF 15, které poskytuje intenzívní ochranu citlivé pokožce obličeje, chrání před vznikem pih a zabraňuje předčasné tvorbě vrásek.
 

Mazání nestačí
Také vlasy je třeba chránit! Dopřejte jim proto mangový šampón lavera v kombinaci s kondicionérem, který chrání barvu vlasů a jejich zdraví před škodlivým UV zářením. 
Ptáte se, kde všechny tyto spolehlivé pomocníky, které Vás ochrání před žhavým letním sluncem, pořídíte? Navštivte stránky internetového obchodu www.organictime.cz
V pohodlí domova si vyberte, co Vaše pleť ráčí a užívejte si bezstarostně všech radostí, které léto se sebou přináší!

www.organictime.cz

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.