Jak mít krásná prsa? Poradíme Vám

24.09.2012 | Krása a móda

Chcete mít krásná prsa? Od určitého věku musíte jejich kráse trochu pomoci. Poradíme Vám, jak na to.

Na velikosti nezáleží 
Na velikosti opravdu nezáleží. Tak přesně tuhle větu rádi slyší všichni muži, kteří nebyli příliš obdařeni. Milé dámy, dobrá zpráva je, že na velikosti nezáleží, ani pokud jde o naše ženské vnady umístěné v horní části těla. Mnohem důležitější je, aby naše prsa byla pevná. Maminky po dvou či více porodech, nevzdychejte. Svá ňadra můžete zpevnit i bez chirurga. Recept našich maminek, tedy sprchování studenou vodou, znamená sice dobrý, ale jen podpůrný krok správným směrem. Pokud Vám stačí klamat cizí muže, s nimiž pouze flirtujete, pak si vystačíte s kvalitní podprsenkou typu push-up, která prsa dokonale vytvaruje a hlavně zvedne. Jestliže chcete být sebevědomá i úplně nahá po boku svého partnera, pak musíte udělat ještě něco navíc. Známé topmodelky (i poté, co přivedly na svět několik potomků) nedají dopustit na posilování prsních svalů. 
Náš tip pro krásná prsa: Navštěvujte dvakrát týdně posilovnu. Prsním svalům stačí věnovat pouhých 15 minut, pokud ovšem budete pravidelně cvičit následující cviky. První dva cviky můžete provádět i doma. 

Cviky pro krásná prsa

 1. Tlačení proti stěně. Natáhněte ruce před sebe a tlačte proti zdi, co nejsilněji dokážete.
 2. Cvik s dlaněmi. Postavte se zpříma. Dlaně tlačte k sobě (opět co nejsilněji dokážete). 
 3. Stahování kladky. Díky tomuto cviku posílíte také část břišního svalstva a protáhnete si záda
 4. Plavání. Plavte prsa. Alespoň jednou za pět dní skočte do bazénu a plavte 15 minut prsa. 

Triky pro přitažlivé triko
Kromě kvalitní podprsenky, která by měla být základem šatníku každé krásné ženy, existuje ještě několik dalších triků, jak podpořit dokonalý vzhled svého poprsí. V prvé řadě prsa se musí umět nosit. Sebevědomé ženy chodí zpravidla narovnané, což jejich vnadám přidává na kráse mnohem více než různé zpevňující krémy. Ale i krémy a masky na dekolt Vám ochotně pomohou na cestě za krásným poprsím. Dnes je na trhu celá řada kosmetických přípravků, které vypínají kontury poprsí a redukují drobné vrásky. Dodejme ještě, že každému dekoltu čas od času prospěje peeling. Tip: Myslet dopředu se vyplatí také v případě prsou. Pokud jste těhotná, anebo držíte přísnou dietu, pravidelně svým ňadrům dopřejte pořádnou vrstvu mastného krému, abyste zabránila vzniku strií, kterých později se jen těžko zbavíte.

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.