Tereze Maxové skončilo šestinedělí, stěhuje se do Francie

08.07.2009 | Revue

Modelka Tereza Maxová (37) úspěšně překonala krizové poporodní období a vrací se i s přítelem a dětmi na jih Francie.

Stráví tam prý minimálně rok. Do Prahy už bude jezdit pouze za prací.

"Dokud mi ještě trvalo šestinedělí, chtěla jsem být s malou tady, aby neputovala. Ale teď už máme všechno úspěšně za sebou, takže jsme se rozhodli příští týden odjet s celou rodinou na jih Francie," svěřila se Tereza.

Setrvávala tady nejen kvůli své novorozené dcerce Míně, kterou má se svým současným přítelem, Turkem Burakem Oymenem, ale také kvůli svému osmiletému synovi Tobiasovi, kterého má s bývalým manželem, dánským tenistou Frederikem Fetterleinem.
"Tobias ještě do pátku chodil do školy. Teď už mu začaly prázdniny, takže nám ve stěhování nic nebrání," vysvětluje modelka, která si prý užívá klasickou mateřskou dovolenou.
"Zpátky do práce se teď určitě nechystám. Když bude nějaká nabídka, která se neodmítá, ráda ji vezmu. Ale na druhou stranu, chtěla bych si užít Mínu stejně tak, jako jsem si užila Tobiase. S ním jsem byla doma asi sedm měsíců," tvrdí Maxová.

Jediné, čemu se chce Maxová i v době mateřské dovolené nadále věnovat, je její nadace.
"Plánujeme novou kolekci Teribeara, který bude již brzy v sítích Interspar. A také plánujeme věnovat vybrané penízky z různých charitativních akcí na dětské domovy, které utrpěly škodu při povodních. To je pro nás teď aktuální věc," říká modelka. 

Zdroj, foto: Korzo

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.