Tereza Maxová stráví Vánoce v Jihoafrické republice

22.12.2009 | Revue

Modelka Tereza Maxová (38) je cestovatelkou tělem i duší. Nejenže se krátce po porodu dcery Míny (0,5) přestěhovala s přítelem Burakem Oymenem a dětmi do Monaka.

Na Vánoce plánuje i s rodinou cestu do Jihoafrické republiky.

"Na Vánoce letos nebudeme ani v Monaku ani v Česku, ale v Jihoafrické republice," svěřila se Tereza, která i poté hodlá pokračovat v cestování.
"Na silvestra se zase chystáme někam na hory," prozradila svoje plány.

V České republice zakotvila modelka na několik dní v listopadu v rámci představení nové charitativní kolekce značky Teribear.

"Právě věci z této kolekce se stanou mými letošními vánočními dárky. A co bych si já sama přála? Chtěla bych, aby mé děti byly pořád zdravé a aby z nich vyrostli slušní lidé. To budu opakovat každý rok a třeba se mi to splní," řekla patronka Nadace Terezy Maxové.

Právě pražskou listopadovou návštěvou, kdy se Tereza objevila také jako modelka na mole, vzbudila nebývalý rozruch svou ultra štíhlou postavou. Je štíhlejší než před porodem.

"Je to docela dobře možné. I moje maminka říká, že jsem pohublá. Ale to je tím, že mám teď hodě práce, brzo vstávám, stěhovali jsme se. Je toho spousta. Spousta starostí, které ale přinášejí obrovskou radost. Je nádherné mít miminko," uzavřela Tereza nadšeně. 

Zdroj, foto: Korzo

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.