Tereza Brodská:
„Jako exmanželka jsem uspěla!“

07.04.2009 | Revue

Herečka Tereza Brodská (40) o svém muži, fotografovi Herbertu Slavíkovi, tvrdí, že je vůči ní velmi kritický. Když prý ale viděl díl Soukromých pastí s názvem Exmanželkou snadno a rychle, kde hrála hlavní roli, pěl prý jednu chválu za druhou.

„Musím říct, že pro mě samotnou tohle byla taková třešinka na dortu,“ svěřila se Korzu Tereza. Nikdy by prý ale nevěřila, že manžel tuto roli ocení možná ještě příznivěji než ona sama.
„Můj muž je vůči mně obvykle velmi kritický, proto mě mile překvapilo, když mi řekl: `Terezo, to je myslím to nejlepší, co jsi zatím kdy udělala. A možná to předčilo i Dvojroli.` I u ostatních jsem se setkala s dobrým ohlasem, což mě velmi potěšilo,“ tvrdí herečka.
Při natáčení Soukromých pastí se jí poprvé poštěstilo točit s ženou - režisérkou a tuto skutečnost si nemohla vynachválit. S Terezou Kopáčovou si prý naprosto skvěle ´sedly´.
„Poprvé jsem točila s ženou – režisérkou a nechci mluvit i za ni, ale myslím, že mezi námi došlo k velké souhře. Ta práce byla nesmírně krásná a pohodová,“ pochvalovala si Brodská.
Jako herečka prý dává raději přednost tomu, když ji při hraní někdo vede. Může se pak mnohem víc soustředit na samotnou roli.
„Jsem herečka, která potřebuje režiséra a potřebuje se nechat vést. A právě Tereza to dělala tak elegantně, mile, noblesně a roztomile. Přitom přesně věděla, co chce, že jsem se necítila pod nějakým nátlakem,“ podotkla Tereza.
Kdyby prý měla ještě někdy možnost zahrát si v nějakém díle Soukromých pastí, neváhala by ani minutu.
„Byla to pro mě jedna z nejlepších rolí, a to v tom, že jsem kolem sebe měla dobrý štáb a hlavně jsem tu roli brala jako určitou výzvu,“ tvrdí Brodská. 

Zdroj, foto: Korzo

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.