Tantrická masáž posune Váš vztah za hranice všedních dnů


Hledáte způsob, jak obohatit a zkvalitnit svůj partnerský život? Anebo chcete svést milovanou bytost? Tajný recept, jak dosáhnout úspěchu, má jméno tantrická masáž. Naučte se tantrickou masáž a překvapte svůj protějšek.

Nová dimenze Vašeho vztahu 
Pokud jste již někdy tantrickou masáž vyzkoušeli, četli o ní, anebo Vám o ní někdo zasvěceně vyprávěl, pak jistě víte, že se tato masáž odlišuje od ostatních druhů masáží především hloubkou a komplexností prožitku. Tantrická masáž nejenže uvolní lidské tělo, ale také pohladí jeho duši. Rozproudí Vaši životní energii a rozzáří Vás štěstím. A jaký má tantrická masáž vliv na partnerské vztahy? Fungující vztahy smyslně obohatí a těm skomírajícím dokáže dodat novou jiskru. Jak je to možné? Kromě poznatků starobylých tantrických nauk tantrické učení rovněž využívá poznatků moderní psychologie zaměřující se na práci se sexualitou. Tantrická masáž může pomoci vyřešit celou řadu problémů, které souvisejí s naším sexuálním, a tedy i partnerským životem. Dokáže rozpustit pocity viny a studu, naučit se milovat sebe sama, ale i správně zacházet s vlastní sexuální energií. To je velmi důležité, neboť sexualita je, ať si to přiznáme, nebo ne, základní energií, která ovlivňuje veškeré aspekty našeho života. Na www.tantraspa.cz máte možnost, objednat se na tuto jedinečnou masáž. Že byste kouzlo tantrické masáže raději ovládali sami? Žádný problém. Tantra Spa Prague zastřešuje škola Tantraworld, kde se můžete umění masírovat naučit, překvapit svého partnera a dodat tak Vašemu vztahu novou, dosud nepoznanou dimenzi. 
Náš tip: Pokud si přejete, aby Vás partner nejen před milováním příjemně masíroval, darujte mu poukaz na tantrickou masáž nebo na kurz. Nebyl by to krásný dárek k Valentýnu?

       

Naučte se tantrickou masáž 
Do tajů tantrické masáže Vás ochotně zasvětí na seminářích školy Tantraworld, první a největší školy tantra masáže v Čechách. Její zakladatelé Mgr. Denisa Palečková a Ing. Richard Vojík v rámci víkendových seminářů i ucelených výcviků zasvětili do tajů tantra masáže již několik tisícovek jednotlivců a párů u nás i v zahraničí. Výukové programy jsou velmi zajímavé: tantrická masáž těla, intimní masáž pro muže, intimní masáž pro ženu, práce s dechem a sexuální energií, anebo rozdíly v prožívání sexuality u mužů a žen. V posledním z uvedených se naučíte, jak k sobě přistupovat v tělesné i duševní rovině, jak komunikovat, nač se zaměřit a co rozvíjet jako muž a jako žena při sexuálním prožitku. Nevyhovuje Vám skupinová atmosféra? Umění masírovat se můžete naučit také v rámci individuální výuky, která se probíhá v komfortním prostoru masážního studia Tantra Spa Prague formou 2–3 hodinových sezení, na která přijdete buď sami, nebo v páru. Výuku lze zajistit i pro užší kruh přátel. Kromě výše uvedených výukových programů máte v případě individuální výuky možnost, nechat si vytvořit program sobě na míru. Věnovat se vám budou členové profesionálních týmu masérů a masérek s mnohaletou praxí. Na vlastní kůži poznáte, že profese tantra maséra či masérky není pouze otázkou techniky, ale i přístupu a životního postoje. Jste zvědaví? Nemůžete se dočkat své první lekce? Vše, co Vás zajímá o tantrické masáži a kurzech, najdete na www.tantraspa.cz nebo www.tantraworld.cz.

www.tantraspa.cz

Přečtěte si také:

Navštivte také: Diskuze pro ženy, Recepty z listového těsta

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.