Tanečník Yemi si vezme svého přítele Jaromíra

15.07.2010 | Revue

Tanečník, choreograf a producent Yemi A. D. (29) se rozhodl úředně zpečetit svůj téměř čtyřletý vztah s přítelem Jaromírem. V sobotu 24. července uzavřou v Praze registrované partnerství. Oslavu si naplánovali v restauraci Soho.

"Momentálně nevíme, kde nám hlava stojí. Před svatbou produkujeme ještě několik eventů a tanečních představení, takže nám na přípravy nezbývá tolik času, který bychom potřebovali," postěžoval si Yemi, který se i přes časové vytížení ukázal jako zdatný koordinátor a vše naplánoval do posledního detailu.

Velkolepé uzavření registrovaného partnerství, na které bylo pozváno přes tři sta hostů, se uskuteční ve stylové restauraci Soho. Hosté přijedou na místo konání svatební tramvají a Yemi a Jaromír připlují po Vltavě na lodi.

Stylová bude i slavnostní tabule. Servírovat se budou speciality africké a maďarské kuchyně, které odkazují na původ snoubenců - Yemiho tatínek pochází z Nigerie a Jaromírova maminka se narodila v Maďarsku.

"Ani zvolené datum obřadu 24. 7. není náhodné. V hovorové angličtině znamená twenty four seven `napořád`," vysvětlil Yemi.

Oba snoubenci si jej nechali vyrýt i na vnitřní stranu snubních prstýnků z bílého zlata osázených brilianty. Zhotoveny byly na míru. Zatímco Yemiho "kroužek" zdobí jeden kámen, na Jaromírově se jich blyští pět.

"Jaro si zaslouží to nejlepší, za to, co se mnou vytrpí," říká se smíchem Yemi, který už se nemůže dočkat, až si se svým vyvoleným symbol lásky a věrnosti vymění. 

Zdroj, foto: Korzo

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.