Syn je manželův klon, říká zklamaně Eva Decastelo

12.04.2010 | Revue

Každý rodič touží, aby právě jeho potomek byl co nejvíce po něm. Ať už vizáží, nebo inteligencí. To se ale bohužel nesplnilo moderátorce Evě Decastelo (31). Její půlroční syn Michael je prý celý táta.

"Vůbec to nechápu. Míša po mně nemá vůbec nic. Je to celý René," svěřila se moderátorka s tím, že i akční je synek prý po tátovi.

"Všichni se smějí, že je to dokonalý manželův klon," říká Korzu Eva a doufá, že příště už to bude lepší. A jejich další potomek, kterého by rádi do roka počali, se bude snad už konečně podobat jí.

"Vždycky jsem chtěla dvě děti. Takže příště to zkusíme udělat tak, aby další dítě bylo po mně. Manžel slíbil, že se pokusí," říká s cudným úsměvem.

Eva je přesvědčená, že do roka by mohla opět přijít do jiného stavu. Přestože to nemá s malým Míšou úplně jednoduché, doufá, že i s druhým dítětem všechno zvládne.
"Míša pořád ještě nespí, začali jsme s příkrmy a teď se konečně trochu snaží posadit. Ale to mu samozřejmě ještě moc nejde, protože je malinký. Jinak už má devět kilo a hrozně se všemu culí," prozrazuje moderátorka.

S manželem by si přáli ještě holčičku, ale vybírat si prý bohužel nemohou.
"Já to zkusím manželovi říct, ale obávám se, že to nevyjde. Už poprvé jsme s babičkami doufaly, že to bude holčička. Jen manžel říkal, že to bude kluk. A měl pravdu. Teď doufám, že budu mít pravdu zase já," uzavírá moderátorka se smíchem. 

Zdroj, foto: Korzo

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.