Syn Lucie Bílé utrpěl ve škole už první den šok!

04.09.2009 | Revue

Syn Lucie Bílé (42) Filip (13) včera (1. 9.) nastoupil už do deváté třídy třináctiletky, do které chodí. A hned první den jen zíral.

"Filípek navštěvuje britskou školu. Teď začal devátou třídu, je to třináctiletka, takže má ještě pár let před sebou," svěřila se Česká slavice.

"Ve škole se vyučuje v angličtině a hned první den zažil Filípek ve škole šok. Na rozdíl od dětí z českých škol totiž už prvního září dostal hromadu úkolů. A to ho rozčílilo. Ale já jsem ráda, že po prázdninách bude mít nějaký režim," tvrdí Bílá.

Zpěvačka podpoří vdovy po policistech a hasičích
Lucie se teď chystá na velké turné. Svými podzimními koncerty chce podpořit Nadaci policistů a hasičů.
"Charitě se věnuji už dávno. Ale tentokrát chci podpořit ty, o kterých se málo ví, a přitom jsou jejich příběhy těžké a bolestné. Chci pomoci sirotkům, vdovám a rodinám po policistech a hasičích, kteří přišli o život ve službě," vysvětluje Bílá.

Na své turné si Lucie připravila novou image. Bude zpívat v krátkých zvlněných vlasech a černých leginách se stříbrnými minišatičkami a botami s extra vysokými podpatky.

"Vlasy už potřebovaly změnu, nechala jsem je tedy ostříhat, a na sebe jsem si byla nakoupit dvakrát v Paříži. Přivezla jsem si spoustu nádherných věcí a vychytávek, na které se těším. Myslím si, že zpívání není jenom o samotné muzice, ale také o tom, v čem tu muziku prezentujete," míní Bílá, která současně připravuje svou novou desku s názvem BANG-BANG.

"Tentokrát si chci nové písničky právě zkusit před lidmi na podzimních koncertech, aby seděly. Mají nádherné texty Gábiny Osvaldové. Někdy cédéčko vzniká tak, že zpěvák jde nejprve do studia. Já to chci propojit s lidmi, kteří přijdou na moje koncerty. Jsem ráda, že se tak dobře prodávají. Doba je těžká a mně lichotí, že se mě krize netýká. Na mne lidé chodí pořád," pochvaluje si rodačka z Otvovic u Kralup. 

Zdroj, foto: Korzo

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.