Svatba na obzoru? Miss Lutovská učarována králem kasin

15.12.2010 | Revue

Krásná česká Miss Iveta Lutovská (27) je velice zamilovaná. A vše naznačuje tomu, že nejde o žádný flirt. O Ivetě je všeobecně známo, že není přelétavý typ a dokáže být věrná. Nikdy se netajila tím, že se touží vdát a mít děti.

Léta jí nevadilo, že se její tehdejší přítel Radovan Hynek nechce přestěhovat do Prahy. A tak pendlovala kvůli své lásce každý týden mezi Třeboní a hlavním městem.

Letos v květnu se ale Iveta s přítelem po devíti letech rozešla. Už ji nebavilo chodit do společnosti s kamarádkou nebo samotnou.
Po jejím boku se začal objevovat nový muž, bohatý podnikatel Jaroslav Vít (31), majitel rozsáhlé sítě pražských kasin. A Iveta je s Jaroslavem velmi šťastná, dokonce se rozhodla, že svého nového přítele vezme na Vánoce domů do Třeboně.
"Štědrý večer bude typická rodinná oslava, moc se na ni těším, budeme si užívat klidu," upřesňuje Iveta Lutovská. A víc už nechce ze svého soukromí nic prozradit.

Podle jejích přátel ale není vyloučeno, že příští rok pro ni bude zlomový. Iveta končí vysokou školu. Od přítele dostala nedávno zlatý prstýnek s diamantem. Zda šlo o prsten zásnubní ale prozradit nechce.
Jasno, jak to je doopravdy, by mělo být příslovečně do roka a do dne. Nezbývá, než si počkat, zda do té doby bude Iveta Lutovská vdanou paní…

Přečtěte si také:

Navštivte také: Gastronomie, Kosmetika

Zdroj, foto: Korzo

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.