Stále sexy Heidi oslavila nový rok na Kanárech

04.01.2010 | Revue

Zpěvačka Heidi Janků (47) se už poněkolikáté vydala se svým manželem Ivo Pavlíkem na Kanárské ostrovy, aby zde oslavili nový rok.

Stejně jako loni byli s cestou i pobytem naprosto spokojení. A na fotkách je Heidi sexy, jako kdyby přes ni léta ani nepřeběhla.

"Každý rok s manželem odlétáme na celé Vánoce do teplých krajin. Není to nějaká super destinace, jsou to Kanárské ostrovy, Tenerife," svěřila se Heidi.

"Tou dobou je tam takové příjemné české jaro, což nám vyhovuje, a hlavně to není zas tak daleko. Máme tam jeden hotel, do kterého jezdíme už několikátý rok," dodala zpěvačka.

Přestože se manželům cesta stejně jako loni líbila, nevyšlo to úplně tak, jak si původně představovali.

"Vždycky odlétáme už kolem 22. prosince. Letos jsem ale ještě tento den zpívala, tak jsme to odložili až na 26. prosince. Na Štědrý den jsem tedy smažila kapra a dělala bramborový salát a na první svátek vánoční jsem stihla ještě upéct kačenu s knedlíkem a se zelím," prozradila zpěvačka, která se 3. ledna z cesty vrátila. Teď už ji zase čeká práce.

"Včera jsme se vrátili a osmého už zpívám. Letos jsme si toho volna moc neužili, vlastně jen týden. Ale to vůbec nevadí. Jedině Vánoce beru jako absolutní volno, a to jsem si užila," říká Heidi. 

Zdroj, foto: Korzo

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.