Sexy prádlo pro něžné víly i nespoutané dračice


Potřebujete obohatit svůj šatník spodního prádla? Udělejte sobě i partnerovi radost a pořiďte si pár vzrušujících kousků! Máme pro Vás tipy na sexy prádlo, které stojí nejen za zhlédnutí!

Mazlivá kočička 
Svůdné erotické prádlo není doménou pouze nespoutaných dračic. V lákavě barevném kompletu z jemného mikrovlákna zdobeného heboučkou labutěnkou, která smyslně lemuje horní díl podprsenky a spodní díl minisukýnky, probudíte ve svém partnerovi smyslnou vlnu něžnosti. Kompletek je doplněn nevinně bílými podvazky a tangy šňůrkového střihu. Stačí jen zatáhnout za šňůrku a mazlení může začít. 

Zkušená profesionálka 
Pikantní červenočerný kostýmek se hodí do šatníku každé temperamentní ženy, která má ráda čertovsky dobrý sex. Souprava pro vášnivé ďáblice obsahuje korzet, kalhotky s ocasem a stylově rohatou čelenku. Je vyroben z vysoce kvalitního černého vinylu. Boční šněrování a zipy jsou nyní velmi moderní. Vypusťte svého ďábla a užijte si noc plnou vášně!

Pavoučí otrokyně
Jste hravá? Ráda experimentujete a nuda je to poslední, co by Vás mohlo v posteli potkat? Překvapte svého partnera novým modelem Slave z kolekce Aggressive, který obepne Vaše tělo jako pavučina. Bílé bodíčko z měkkých popruhů dodá Vašemu tělu smyslně svůdný tvar. Zahrajte si roli symbolicky spoutané otrokyně ve Vaší ložnici! 

  

Latexová domina 
Také Vás manžel nebo přítel často zlobí? Navlékněte na sebe černé latexové minišaty a zkroťte svého nehodného muže! Součástí šatů zdobených půvabným šněrováním jsou tanga a páska do vlasů v podobě rohů. Nezapomeňte si pořídit také bičík. Na nohy doporučujeme obout vysoké boty.

Tygřice v síti 
Pokud chcete svému protějšku připravit skutečné překvapení, vklouzněte do síťovaného kočičího oblečku zdobeného mašličkami s vyzývavým otvorem v rozkroku. Tygřice v síti v něm probudí dravou zvířecí touhu! Vrhne se na Vás jako tygr! 

Rafinovaná požitkářka
Máte ráda klasické erotické prádlo? Vychutnejte si svádění v hravém dvoudílném setu Pin-up. Oba díly, krátký černý top, který zdůrazní Vaše ženské vnady, i zadní část černých kalhotek typu tanga, jsou rafinovaně protkány něžně růžovou stuhou, která si přeje být rozvázána. 

  

Sexy protějšek 
Byl Váš partner hodný? Kupte také jemu malý dárek. V erotických slipech z černého lesklého materiálu od italského výrobce Eros Veneziani neodvolatelně vynikne skrytá chlouba jeho mužnosti! 

Všechny tyto kousky nápaditého sexy prádla koupíte v internetovém obchodě www.ignite.cz!

Přečtěte si také:

Navštivte také: Diskuze pro ženy, Recepty na moučníky

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.