Sexy Belohorcová klame tělem, doma v zástěře vaří zelňačku!

07.10.2009 | Revue

Moderátorka a modelka Zuzana Belohorcová (33), pro někoho symbol sexy ženy, nechodí doma jen v luxusním prádle, ale také se zástěrou a vařečkou v ruce.

Dost času tráví v kuchyni a svému partnerovi Vlastovi Hájkovi vaří běžná jídla. 

"Vařím opravdu ráda a nejčastěji zelňačku," přiznala se Zuzka. "V Čechách se připravuje trochu jinak než na Slovensku. Tady se dělá víc nakyslá a tu Vlasta miluje. Také má moc rád ryby, saláty a hlavně bramborovou kaši. Takže nejčastější přílohou pro naše jídla jsou bramborová kaše nebo také těstoviny. A taky mu peču. Štrůdl je jeho oblíbený moučník.
Ale na něj si kupuji listové těsto," vypočítává Belohorcová své kulinářské kreace.

Protože prý je zvyklá, že se jí vždycky všechno daří, chce mít úspěch i jako kuchařka: "Jsem typ kuchařky, která, když se jí jednou nějaké nové jídlo nevydaří, už to podruhé nezkouší. Jídlo se mi musí vždycky povést."

Nyní v těhotenství jí Zuzana Belohorcová jako dříve, ale přece jen trochu jinak.
"Dříve jsem nejedla pravidelně. Přišla jsem z nějaké akce, kterou jsem moderovala, a najedla jsem se třeba v noci, protože jsem během dne neměla na jídlo ani pomyšlení. Tohle se v těhotenství nedá. Jím už naprosto pravidelně," vypráví.

A co vdavky? Ty zatím nejsou na obzoru.
"Na tom papíru až tak nezáleží. Záleží na tom, aby ve vztahu všechno dobře klapalo. Teď jde o to, aby naše dítě bylo zdravé, a pak někdy může být i svatba," vysvětluje Belohorcová. 

Zdroj, foto: Korzo

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.