Sexuální hrátky okoření Váš milostný život

01.03.2010 | Sex a vztahy

Milujete se výhradně v posteli a v co nejpohodlnější poloze? Velmi příjemné. Ale není to už trochu nuda?

Pokud nechcete, aby Vám milostný život zevšedněl, trochu si jej okořeňte! Přinášíme pár návodů, jak na to!

Stereotyp ničí vztahy
Sex je kořením lásky. Ale i koření občas potřebuje lehce dokořenit. Především lidé, kteří žijí v trvalém vztahu, by si měli dát zatraceně dobrý pozor na to, aby se jim do postele nevloudila paní nuda v šedivém kabátku. Začíná to celkem nevinně. Člověk se vrací unavený z práce a těší se domů, že si tam po náročném dni trochu odpočine. Nejraději by něco dobrého snědl, lehl si na kanape a nechal se třeba masírovat. Takřka všichni se shodneme na tom, že především v zimním období máme tendenci být tak trochu líní. Jenže když večer co večer budeme znaveni uléhat vedle svého protějšku a pouze ve středu částečně přemůžeme naši lenost, abychom se pomilovali v naší nenáročné „středeční“ poloze, náš sexuální život pomalu ale jistě začne ztrácet svou potřebnou šťávu. Zkrátka a jistě stereotyp ničí vztahy. Jak mu účinně předejít? Hrajte si v posteli a nejen tam!

Tipy pro začátečníky
Pro začátek postačí, když změníte den a místo. Můžete si obléknout dráždivé spodní prádlo, pod kuchyňskou zástěrku a jít připravovat nějakou lahůdku do kuchyně. Jakmile Váš partner vstoupí, dávejte mu ochutnat. Nejprve ze lžičky, pak z prstu a postupně z dalších částí Vašeho těla.

Svého partnera můžete rozvášnit také SMS hrou. Princip hry je zcela prostý. Během dne mu pošlete zcela nečekaně zprávu, že po něm toužíte, a co by si přál, abyste mu udělala. (Pokud je Váš partner žárlivý, dejte si pozor, ať je ze zprávy patrné, že je určena jen a jen pro něho, v krajním případě použijte i jeho jméno, nebo jak mu doma říkáte, aby si náhodou nemyslel, že jste se přeťukla a poslala mu esemesku určenou pro někoho jiného. Přece jen známe žárlivce.) S několikahodinovým odstupem mu pošlete další. Vaše touha se musí stupňovat. Možná Vám začne odpovídat, možná se bude jen těšit. Až se vrátí domů, pusťte se do plnění Vašich slibů, jinak by tato hra ztratila svůj půvab.

Tipy pro pokročilé
Pokročilejší mohou přistoupit k náročnějším hrám. Mezi oblíbené hrátky patří karetní hry nebo scrabble. Kdo prohraje, ten plní příkazy vítěze. Samozřejmě ty se sexuálním podtextem. Populární je i hra na stopařku nebo na prostitutku. Partner Vás vyzvedne na smluveném místě a Vy mu v autě splníte jeho přání. A konečně se dostáváme k sadomasochistickým praktikám, které nejsou určeny pouze pro sexuálně narušené jedince, jak by se mohl někdo domnívat. Jejich jemnější formu můžete zkusit ve své vlastní ložnici. Svažte partnerovy ruce šátkem, a pak jej pomalu uspokojujte svými ústy. Nebo že byste byla zlobivá holčička a on Vám naplácal na holou? Nechte pracovat svou vlastní fantazii a svěřte se svému partnerovi s tím, jaká máte přání!

Každý začátek je těžký
Možná, že se Vám naše nápady líbí, jenže nemáte dostatek odvahy k tomu, abyste je uskutečnili. Zkuste to tedy nějak takhle. Po příchodu domů se osprchujte. Sprcha z Vás smyje veškerý stres všedního dne a přispěje k příjemnému uvolnění. Vezmete si na sebe něco, v čem se cítíte i vypadáte velmi sexy. Až dorazí partner, umíchejte si dobrý drink, nenuceně jej popíjejte. Jistě jeden z Vás udělá první krok. Až Vás bude partner štelovat do klasické „středeční“ polohy, změňte ji. Pak zkuste ten z našich nápadů, který Vás nejvíce zaujal. Nebo pro začátek ten, který Vám připadá nejsnadnější. (Pokud víte, po čem Váš partner dlouho tajně touží, udělejte to.) Jakmile přemůžete svou lenost a počáteční ostych, sexuální hrátky Vás zaujmou natolik, že se cestou z práce nebudete těšit domů pouze na ledničku s kanapem, ale hlavně na svého sexuálního partnera!

Foto: Samphoto

Přečtete si také:

Navštivte také: Diskuze pro ženy, Recepty na omáčky

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.