Šárka Vaňková:
Dan není případ propsychiatra!

26.10.2009 | Revue

Daniel Hůlka (42) prchá z Česka. Poté, co bulvár zveřejnil informaci, že je hospitalizován na psychiatrické klinice.

Doufá, že najde klid v maďarských lázních. Poté si dopřeje ještě odpočinek u moře v Řecku.

"Potřebuji se dostat do formy, tady bych klid neměl. Opakuji, že veškeré informace o mně zveřejněné jsou lživé a moji rodinu těžce zasáhly. Matka musela být hospitalizována. Prodělala nedávno infarkt a mám o ni pochopitelně strach," uvedl Daniel.

Žalovat autory inkriminovaného článku ale nehodlá. 
"Několikrát jsem jim říkal, že jsou to nepravdy, ale uveřejnili informace i ještě následující den. Zajímalo by mne, jak se vydavatel zachová. Já se do žádných soudních sporů pouštět nebudu, je to zdlouhavá záležitost, která vyžaduje čas. Ale omluva by byla na místě. Chci jen, aby lidi věděli, jak věci ve skutečnosti jsou," konstatoval Hůlka.

Také jeho přítelkyně Šárka Vaňková (22) za ním plně stojí.
"Byl absolutně znechucený informacemi, že se nervově zhroutil a musel být hospitalizován na psychiatrii. Článek ho zasáhl na nejcitlivějším místě, matka se totiž po jeho přečtení zhroutila. Má o ni velký strach, maminka pořád plakala a bylo to všechno hrozné," vysvětlila Šárka.

"Daniel je, jako každý umělec, který dává do svého výkonu všechno, velmi citlivý. Už na začátku této divadelní sezóny se domluvil s vedením divadla, že si před zahájením svého vánočního turné a před zkouškami na nový muzikál Baron Prášil, což jsou velmi náročné projekty, si vezme měsíc volno. Že si dopřeje pobyt v lázních. Vzhledem k tomu, že já mám závazky v divadle, dohodli jsme se, že za ním budu, jakmile to bude možné, jezdit," prozradila ochotně Šárka a dodala:
"To je vše, co k tomu mohu říct. Můj přítel není případ pro psychiatra." 

Zdroj, foto: Korzo

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.