Sámer Issa:
"Miluju svoje tanečníky!"

11.08.2009 | Revue

Zpěvák a princ českého r'n'b Sámer Issa oslavil minulý týden své dvacáté čtvrté narozeniny a neobešlo se to bez pořádného rozruchu.

Ještě než bujará oslava vůbec vypukla, už se stala předmětem článků i hovorů v zákulisí showbyznysu. Veřejně se vědělo, že Issa nepozval například Ivetu Bartošovou a Jiřího Pomejeho. Jako dárek si zpěvák dopřál originální vystoupení svých tanečníků a tanečnic.

"Lidi, kteří tu dnes se mnou slaví, jsem si pečlivě vybral a jsem rád, že tady jsou zrovna oni. Rád se obklopuji pracovitými a schopnými lidmi. Už se nechci jen tak ‚na oko' bratříčkovat s někým, protože by mi to mohlo pomoct v kariéře," vysvětluje svůj postoj Issa.

"Proto jsou tu se mnou dnes například Martina Balogová, Pavlína Dubná, nebo tanečníci a tanečnice ze skupiny Art edition. To, co tu oni předvedli, byl naprosto exkluzivní výkon. Miluju je," pěje chválu Issa.

Jak se Sámer Issa cítí jako čerstvý čtyřiadvacátník?
"Cítím se plný síly a odhodlání, aby byl tento rok ještě úspěšnější, co se týče mojí pěvecké kariéry," svěřuje se Issa na své oslavě.
I přestože má charismatický zpěvák jen rok do čtvrt století, usadit se zatím nehodlá: "Dávám si ještě tak šest let, než do toho praštím. Teď je pro mě nejdůležitější hudba. A hlavně jsem mladý a chci se bavit."

Důkazem budiž vášnivý tanec, který si na after party Issa dopřál se svými tanečnicemi. Při tanci tělo na tělo stačil prozkoumat pevné tělo například své choreografky Lucie Horčičkové, nebo tanečnice a reportérky pořadu Top Star magazín v jedné osobě Klarisy Pivodové. Oslava ve znamení neřízeného veselí končila až v brzkých ranních hodinách. 

Zdroj, foto: Korzo

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.