S Miss ČR jsme spokojený, můžeme se dál rozmnožovat, říká Karel Gott

26.10.2009 | Revue

Karel Gott (70) se poprvé uvedl na sobotním (24. 10.) finálovém večeru Miss ČR 2009 nejen jako zpěvák, ale i jako moderátor.

Spolu se zpěvačkou Lucií Bílou uvedl začátek celého programu.

I nadále pak nezůstával jen pasivně přihlížet. Ba naopak. Na after party, která následovala po skončení pořadu, si zatančil první tanec s I. Vicemiss Lucií Smatanovou. A celý večer si užíval.

"Dnes večer jsem absolutně spokojený. I s vítězkami. Dokonce jsem odhadoval, že právě tyto slečny zvítězí. A to i přesto, že jsem samozřejmě nemohl tušit, co se porotě bude líbit," svěřil se zpěvák.

"Každý muž vidí ženu jinak. Kdyby si každý z nás nenašel tu svoji, tak bychom se nemohli nijak společensky stmelovat natož rozmnožovat. Takto ale emůžeme," dodal se smíchem.

Korzu Gott také prozradil, že mezi vítězkami byla i jeho favoritka. Která přesně, to ale říct nechtěl. Raději vše zahrál do autu.

"Myslím, že všechny vítězky kategorií jako Miss Sympatie, Miss Online a další mají něco do sebe. Všechno je ale relativní. Když budu mluvit s přáteli, každému se bude líbit nějaká jiná žena," odpověděl.

Krátce před finále nafotil Gott spolu s prezidentkou soutěže Taťánou Kuchařovou reklamu pro jeden módní salon, který mimo jiné oblékl i finalistky Miss ČR.

"Ten salon znám, vím, co šije, jaká je jeho vize, tak jsem se rozhodl, že tam budu chodit. Čas od času, když budu něco speciálního na míru potřebovat, zajdu tam. Taková je dohoda," vysvětlil zpěvák, proč se poprvé v životě nechal přemluvit k účinkování v reklamě.

Zdroj, foto: Korzo

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.