Rozzuřená manželka rozdrtila Woodsovi lícní kost golfovou holí č. 9

30.12.2009 | Revue

Konečně začíná vycházet najevo, k čemu v domácnosti Tigera Woodse (33) vlastně došlo. Mimo jiné mu lékaři museli dávat do pořádku obličej, když ho manželka Elin (29) přetáhla golfovou holí.

Neutrpěly jen Tigerova pověst a manželství, ale také málem přišel o dva přední zuby. I to je prý důvod, proč se světová golfová jednička od 27. listopadu neukázala na veřejnosti.

Woodsův agent Mark Steinberg prozradil, že Tiger si během Dne díkůvzdání posílal zprávičky s milenkou Rachel Uchitelovou (34). Pak si šel zahrát poker, ale mobil zapomněl doma. A jeho manželka Elin si pár milostných psaníček přečetla. Když pak Tiger přišel o půlnoci domů, došlo k "bouřlivé výměně názorů", píše list The Sun.

"Elin se snažila Tigera přimět, aby se přiznal. On zapíral a zapíral, ale když se otočil, aby se díval na televizi, Elin ho přetáhla přes pravou stranu hlavy holí - devítkou. Zasadila mu velkou ránu na pravou stranu obličeje. Nos mu poměrně hodně otekl, měl takřka vyražené dva přední zuby a zlomenou pravou lícní kost. Tiger pak vyběhl z domu do garáže, Elin běžela za ním a dál mávala holí," dodává zdroj.

Když se pak Tiger snažil odjet, Elin holí rozbila okna auta a její muž narazil do stromu. Nakonec se ale přeci z domu dostal, nasedl do vlastního tryskáče a odletěl do Phoenixu, kde se o něj začali starat zubaři a plastičtí chirurgové.

Elin prý Vánoce strávila i s dětmi v rodném Švédsku. A také už zažádala o rozvod. 

Zdroj, foto: Korzo

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.