Rosnička Vítová:
„Jsem ve formě, dítě mi dává zabrat!“

02.04.2009 | Revue

Ještě to není ani rok od porodu a rosnička Romana Jákl Vítová (31) má tělo krásnější než kdykoli předtím. Zhubnout a zformovat postavu jí pomáhá běhání okolo dcery Sofie. I to, že se jí díky Sofii povedlo osvojit si správné stravovací návyky.

„Sofinka je neuvěřitelně čilá, takže za ní pořád běhám a jsem tak téměř neustále v pohybu,“ prozradila Korzu recept na štíhlou postavu manželka kaskadéra Petra Jákla, známého z několika nepříliš úspěšných akčních trháků.
„Vždycky jsem ráda a hodně jedla a nikdy se mi nepodařilo jíst málo a častokrát denně, jak se doporučuje. Až teď, když mám Sofinku, se mi stává, že z oběda sním sotva půlku a už běžím zase za ní, podívat se, kde co dělá. Když se pak po čtvrthodině k obědu vrátím, zjistím, že už vlastně nemám hlad. Takže jsem zhubla díky dcerce. Dává mi pořádně zabrat,“ směje se moderátorka, která se díky tomu může vykašlat i na namáhavou dřinu a pocení v tělocvičně.
Svou postavu si Jákl Vítová řádně užívá a patřičně nosí. I díky tomu dostala velice zajímavou pracovní nabídku od modelingové agentury. Blonďatou rosničku tak čeká zcela nová zkušenost.
„Nechci moc prozrazovat, ale dostala jsem nabídku od jedné luxusní oděvní značky, abych se stala jejich tváří. Takže asi dojde na focení, či na nějakou přehlídku. Ale profesně bych nejraději zůstala u moderování,“ svěřila se Korzu Jákl Vítová.

Zdroj: Korzo

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.