Roman Vojtek si užívá dvou manželství najednou!

23.10.2009 | Revue

Zdá se, že zpěvák Roman Vojtek (37) zpil od muzikálů do televize.

 V poslední době se objevuje každé pondělí v retro seriálu Vyprávěj, kde ztvárňuje hlavní postavu Karla Dvořáka.

A právě na natáčení jednoho z dílů tohoto seriálu v Janově nad Nisou nostalgicky zavzpomínal nejen na své mládí, ale rozebral i současný vztah s manželkou Terezou.
"Myslím, že ideální manželství neexistuje. Lidé jsou při společném soužití jednou nahoře a podruhé dole," řekl Vojtek, který po mnoha hodinách natáčení neoplýval zrovna nadbytkem energie.

Čerstvý ženáč, který před čtvrt rokem dal svůj slib věrnosti dlouholeté přítelkyni Tereze, tak v současnosti prožívá dvě manželství najednou - to skutečné i seriálové.

A které z nich je pro něj lepší?
"Samozřejmě hlubší vztah mám se svou právoplatnou manželkou a neměnil bych," svěřil se Roman.

Vyhodili ho ze školky!
Díky seriálu Vyprávěj si může přiblížit mnohá období. Seriál začíná v šedesátých letech minulého století a končí v letech současných.
"Nejvíce se těším na období, které jsme ještě nenatáčeli, a to je období osmdesátých let. To byla doba, kdy jsem dospíval a zažíval jsem svoje první lásky, diskotéky a opilosti," prozradil seriálový herec.

Již od svého raného mládí není žádný svatoušek, a tak má na co vzpomínat.
"V průšvizích jsem lítal! Byl jsem totiž dost nezvladatelné dítě. Vyloučili mě už ze školky, ve které ještě ke všemu pracovala moje maminka. Byla to pro ni hrozná ostuda. Ještěže naši měli spásnou myšlenku a dali mě na sportovní gymnastiku, kde jsem se mohl vybít," zavzpomínal Vojtek. 

Zdroj, foto: Korzo

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.