Roman Vojtek na pověry nevěří, pro dítě už má jméno i kočárek

13.01.2010 | Revue

Herec Roman Vojtek (37), idol mnoha žen i dívek, se už nemůže dočkat vytoužené dcery. Ta by se měla narodit koncem jara.

Spolu s manželkou Terezkou už mají připravený dětský pokojíček a vybírají kočárek. Nic na tom nemění stará pověra, že kočárek by se měl kupovat až po narození dítěte.

"Vím o tom, ale já na pověry nevěřím," vysvětluje Vojtek.
A jako správný chlap se chystá k porodu. Zároveň se chlubí se i tím, že studuje knížky věnované péči o dítě a je připraven svojí ženě smysluplně pomáhat.

Manželé Vojtkovi už mají pro svého potomka i jméno.
"Původně jsme chtěli Aničku, v poslední době je jich nějak moc. Tak jsme se shodli na tom, že to bude Edita," svěřuje se herec.

A hned doplňuje, jaké další důvody ve výběru jména sehrály roli.
"Moje sestra je Edita, takže jsme jí chtěli udělat radost. A představte si tu náhodu, je také těhotná a termín porodu má stejný jako moje žena," říká herec.

Roman se netají tím, že sestru, která žije v Bolívii, má velice rád.
"Máme spolu moc hezký vztah, nedovedu si představit, že bych byl jedináček. Když má člověk sourozence, je život mnohem bohatší," myslí si Roman Vojtek. Se svou sestrou je stále v kontaktu a vzájemně se každý rok navštěvují.

"Naše dcera Edita rozhodně sama nezůstane, za čas jí určitě pořídíme bratříčka nebo sestřičku," plánuje už teď Roman Vojtek. 

Zdroj, foto: Korzo

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.