Robotický vysavač - miláček moderní domácnosti


Víte, že manuální luxování se již brzy stane historickou domácí prací? Vyzkoušejte robotický vysavač a pochopíte proč. Tento sympatický člen moderní domácnosti šetří váš čas, energii i peníze.

Čistý domov bez námahy
Také si občas povzdychnete, že byste si přáli mít doma čisto, aniž byste museli pravidelně uklízet? Víme o někom, kdo se spolehlivě postará o každodenní úklid. Dokonale zvládne také úklid kanceláří. Je inteligentní, vysoce výkonný, tichý, nízkoenergetický, pracuje každý den v týdnu a úplně sám. O kom je řeč? O robotickém vysavači. Jedná se o bezsáčkový vysavač, který je mnohem praktičtější než běžné vysavače.

Profesionální uklízeči
Profesionální robotický vysavač má oproti klasickým vysavačům (mimo jiné) velkou výhodu v tom, že uklidí i během vaší nepřítomnosti. Ovládat automatický vysavač je velmi snadné. Na přehledném displeji naprogramujete dobu úklidu. Robot se v daném čase aktivuje a dá se do práce. Vymete každý kout a vyluxuje všechna smítka. Díky mapě luxování se nikdy neztratí a nevynechá žádnou část uklízecí zóny. Spolehlivě rozpozná všechny překážky včetně schodů, takže se nemusíte bát, že by mohl způsobit nějakou škodu. Jakmile je hotov s úklidem, vrátí se zpátky na základnu, kde si dobije baterii. Ta mu vydrží 4-8 hodin, podle toho, o který vysavač se jedná. V internetovém obchodě www.robzone.cz si můžete vybrat celkem ze 4 typů robotických vysavačů: Robee, Robee plus, Roomy Silver a Roomy Gold. Robee je vybaven madlem, které slouží k pohodlnému přenášení. Lze u něho navolit 3 různé programy úklidu (medium, spot a large). V případě Robee plus a Rommy Gold máte navíc k dispozici dálkové ovládání. Oba modely Roomy se mohou pochlubit vyšším výkonem a větším objemem sběrného koše než modely Robee. Všechny přístroje se pyšní neobyčejně elegantním designem. 



Který je ten pravý?
Že si vaše sympatie získali všichni uklízecí roboti a nevíte, který z nich je ideálním pomocníkem právě pro vaši domácnost? Záleží především na tom, jaký druh podlahové krytiny u vás doma převažuje, zda v domácnosti žijí alergici atd. 
Pro usnadnění rozhodování vyplňte jednoduchý dotazník na www.robzone.cz a nechte si doporučit, který z robotických vysavačů Robzone nejlépe využijete! Pak už nezbývá, než vymyslet, co podniknete ve volném čase, který vám automatický vysavač pomůže získat!

Staňte se našimi fanoušky také na Facebook.


www.robzone.cz


Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.