Módní zastínění? Římské rolety!

13.07.2010 | Bydlení

Římské rolety se staly velmi oblíbeným prvkem současných interiérů. Proč? Protože jsou neobyčejně krásné a svým majitelům přinášejí celou řadu výhod.

Proč roletky
Dobrých důvodů, proč si domů pořídit římské rolety neboli roletky, je hned několik. V první řadě jistě oceníte, že Váš interiér ochrání před nenechavými slunečními paprsky, stejně jako před zvědavýma očima sousedů, a dodají mu na útulnosti. Vysoce dekorativní charakter římských rolet je hlavním důvodem, proč jim majitelé domů či bytů dávají přednost před ostatními prvky stínící techniky.
Každou hospodyňku jistě potěší, že ve srovnání s klasickými záclonami či závěsy roletky vydrží mnohem déle čisté. A když se ušpiní, můžete je bez problémů vyprat. Vyrábějí se totiž z textilního materiálu.
Římské rolety se nenavíjí jako klasické látkové rolety, ale skládají se směrem vzhůru. Látka vytváří pravidelné vodorovné sklady, čímž vzniká efekt řasení.
Další nespornou výhodou je snadné a bezproblémové ovládání pomocí řetízku. Pokud si však pořídíte některý z větších systémů, doporučujeme Vám motorový pohon s dálkovým ovládáním.



Kam se hodí
Použití populárních římských rolet je velmi široké. Můžete je nainstalovat do libovolné z místností. Nejčastěji však pomáhají dotvářet atmosféru obývacích pokojů či ložnic, kterým dodávají příjemný a osobitý vzhled. Setkáte se s nimi také ve veřejných prostorách, jako jsou například restaurace či kavárny.
Značná variabilita použití římských rolet je dána především možností výběru z exkluzivního množství druhů látek a tkanin, vzorů a barev. Díky tomu můžete zvolit roletku, která bude oknům Vašeho domova nejvíce slušet. Je libo čistý vzhled přírodní látky, či snad raději nápadité vzory ve výrazném barevném provedení?
Chcete, aby římské rolety nenápadně splynuly s Vaším interiérem, anebo se naopak staly jeho dominantou, která okouzlí každou návštěvu? To už záleží na Vás. 
My Vám jen prozradíme, kde můžete římské rolety koupit: Na www.markyzy-rolety-zaluzie.cz najdete nejen tolik oblíbené římské rolety, ale i bohatou nabídku dalších druhů okenních zástěn: markýzy, žaluzie, sítě proti hmyzu!

www.markyzy-rolety-zaluzie.cz

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.