Přivítejte babí léto v novém prádle


Víte, kdy si většina žen připadá nejvíce sexy? Když si léto podává ruku s podzimem. Jsme pěkně opálené, vyhřáté z teplých dní a cítíme se plné energie. Tak proč svou krásu ještě neumocnit nádherným spodním prádlem? Pokud vsadíte na náš tip, žádný muž Vám neodolá!

Vyberte si podzimní modýlek 
Žena oblečená do svůdného spodního prádla připadá mužům několikanásobně přitažlivější, než ta, která je úplně nahá. Jestliže zahalíte své tělo jen do malých kousků oděvu, které zakryjí ta nejtajemnější místa, vzbudíte v dobyvatelích velkou touhu nejen po poznání. Dost dobrý důvod k tomu, abyste si obstarala nějaký nápaditý a rafinovaný podzimní modýlek, nemyslíte? Pokud Vám jen tak ledabyle vykoukne ramínko originální krásně barevné podprsenky, buďte si jistá, že to žádnému muži ve Vašem okolí neujde. Že žádnou takovou podprsenku nemáte? Tak si ji pořiďte! Kde? Třeba v internetovém obchodě www.tanga.cz, kde si k ní pohodlně vyberete také kalhotky, košilku, nebo jiný kousek prádla přesně podle Vašeho vkusu. Nebojte se vyzkoušet odvážnější barevné odstíny, například ďábelskou červenou, nebo výraznou modrou. Vaše krásně opálená pleť si to nyní může dovolit.

        

Pro všechny typy krásných žen
Ať jste štíhlá, plnoštíhlá, mladá nebo dříve narozená, s tučným či hubeným kontem, vězte, že z bohaté nabídky prádla na www.tanga.cz si vždy vyberete. A jaké jsou naše podzimní tipy? 
Kupte si na sebe kompletek košilky a boxerek. Budete v něm skvěle vypadat a cítit se nadmíru příjemně. Komplet Alexis od Livia Corsetti z měkkého materiálu zdobený s jemnou krajkou a hravými stuhami Vás promění ve svůdnou krasavici. Rozevlátý střih košilky zahalí případné nedostatky v oblasti bříška.



Že potřebujete schovat trošku víc než nějaké to deko? Prostudujte nabídku stahovacích kalhotek. Je opravdu bohatá. Komfortní prádlo z velmi příjemného elastického materiálu opticky zeštíhlí a zpevní Vaše problematické partie. Stahovací kalhotky Velvet se zaměřují především na oblast bříška, kalhotky Verna spolehlivě zúží Vaše boky, Verona zase viditelně zmenší zadeček. 

 

Zaujal Vás některý z krásných korzetů a litujete, že se sezóna chýlí ke konci? Na podzim ho můžete nosit pod sakem. Korzet báječně oživí každý kostým. V této kombinaci budete elegantní a zároveň velmi přitažlivá. 

Speciální kategorii představuje antibakteriální prádlo s obsahem přírodních produktů Vitamínu E, Aloe Vera a jojobového oleje. V bezešvé elastické košilce s úzkými ramínky z jemného mikrovlákna Vás nebude ani chvilku mrzet, že se s námi loučí ta nejteplejší část roku. Užijte si voňavé babí léto a nástup barevného podzimu v novém prádle!

Přečtěte si také:

Navštivte také: Diskuze pro ženy, Recepty z vepřového masa

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.