Pomeje zešílel:
Doporučuje Ivetě léčbu na psychiatrii!

10.08.2010 | Revue

Situace jako z červené knihovny. Herec a zkrachovalý producent Jiří Pomeje (45) se uchýlil k přátelům na Sázavu a v tichu přírody přemýšlí o svém životě a lásce. Poté, co ho jeho žena, zpěvačka Iveta Bartošová (44), už poněkolikáté opustila, se nyní smiřuje se svým osudem.

"Napsal jsem jí dopis a předal ho novinám, nemám k tomu víc co říct. Vůbec ničemu nerozumím, nevím, proč udělala to, co udělala," říká Jiří Pomeje.

"Je to pár dní, co jsem byl vyřídit Arturovi tábor, ani nevím, jestli na něj odjel. V druhé polovině srpna má jet s otcem do Ameriky. Do baráku mě k sobě Iveta nepustí, neznám ani lidi, kterými se obklopila, se mnou ani s Pavlem Páskem vůbec nekomunikuje," konstatuje trpce Jiří Pomeje.

Na přímou otázku, zda je tedy smířený s rozvodem, Pomeje odpovídá: "Copak je možné se ze dne na den odmilovat?" A dodává: "V pondělí jsme byli spolu v posteli, ve čtvrtek mi přinesla rozvodové papíry a během dvou minut celou záležitost s úsměvem ukončila. Proč?" ptá se zmatený herec.

Manželčinu novou písničku Heja heja, kterou odborníci kritizují, prý ani neslyšel. "Nebudu se k tomu vyjadřovat. S mým přítelem Pavlem Páskem a jeho kapelou Walda gang měla domluvenou šňůru koncertů. Dali jsme Ivetu za devět měsíců dohromady, nejdříve jsem byli společně na horách, pak odpočívala v Mexiku, absolvovala ozdravnou kúru na Slovensku a najednou tohle… Měla by se léčit u psychologa nebo u psychiatra…" vypočítává Jiří Pomeje.

Zdroj, foto: Korzo

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.