Polohy pro otěhotnění

24.01.2011 | Sex a vztahy

Zatoužili jste po miminku a přejete si otěhotnět co možná nejdříve? Mezi klíčové předpoklady úspěchu patří vhodná poloha při milování. Pokud se chcete stát rodiči, měli byste zůstat věrni především klasickým polohám.

Tři ideální polohy
Pro otěhotnění jsou nejvhodnější následující tři polohy: misionářská, zezadu a na boku. Misionářská poloha, to je tradiční a osvědčené řešení. Žena leží na zádech, vychutnává si milování, je uvolněná, a oddává se svému partnerovi, který do ní proniká v naprosto optimálním úhlu, kdy se penis dostane do těsné blízkosti děložního čípku. Pokud chcete pravděpodobnost otěhotnění ještě zvýšit, podložte si zadeček polštářem a po partnerově ejakulaci zvedněte nohy vzhůru, pak dejte k sobě kolena a udělejte tzv. kolíbku. Také v poloze zezadu, kdy si žena klekne na čtyři, a prohne se v kříži jako kočka, je velká šance na otěhotnění. Opět dochází k hluboké penetraci pod optimálním úhlem. Po partnerově vyvrcholení zůstaňte v klidové poloze, stejně jako v předchozím případě můžete udělat kolíbku. A do třetice poloha na boku, kdy oba dva partneři leží na boku a muž proniká do ženy zezadu. Tato poloha je velmi pohodlná pro oba potenciální rodiče. Není namáhavá, a tudíž v ní lze setrvat po velmi dlouhou dobu. Když se milujete a přejete si přitom otěhotnět, neznamená to, že byste se měli omezovat pouze na tři výše uvedené polohy. Důležité je, aby v jedné z těchto poloh muž do ženy ejakuloval, a spermie tak mohly úspěšně doputovat na místo určení.

Samotná poloha nestačí
Pokud chcete skutečně otěhotnět, nespoléhejte se pouze na zaručené polohy, ale napomozte dosažení svého cíle ještě dalšími osvědčenými praktikami. Na základě své menstruace si vypočítejte tzv. plodné dny, ve kterých zvyšte svou sexuální aktivitu. Otěhotnění si nestanovujte jako bojový úkol. K tomuto účelu si raději rezervujte delší časové období. Když se to nepodaří v prvních měsících, nebuďte zklamaná. Zásobte své i partnerovo tělo pestrou stravou, která obsahuje dostatek důležitých vitamínů a dalších živin. Dbejte na to, aby si Váš partner nezačal po čase připadat jako chovný sameček. A nezapomeňte, že stres z práce importovaný ve Vaší hlavě do postele nepatří! 
Náš tip: Pokud jste večer na milostné hrátky unavení, milujte se o víkendu ráno po probuzení. Kolem deváté hodiny je údajně hladina mužských hormonů nejvyšší. Přejeme Vám hodně štěstí, pohodové těhotenství a hlavně zdravé děti! 

Přečtěte si také:

Navštivte také: Diskuze pro ženy, Recepty z ryb

Foto: www.getfrank.co.nz

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.