Podhůrský už našel kováře, vrazil je do palačinek

01.06.2010 | Revue

Herec a moderátor Zdeněk Podhůrský (51) je prý zdatný kuchař. Má svůj televizní pořad Uvař, co umíš. A teď připravuje také knížku o vaření. Ovšem svou restauraci Amadeus, specializovanou na netradiční palačinky, musel pro nedostatek hostů zavřít.

Když teď má chuť na pořádnou palačinku s houbami, musí si ji připravit sám.
"Naštěstí už houby rostou. Našel jsem i hřiby, krásné kováře, a dal jsem je do palačinek. Ty totiž nemusí být jenom sladké. Mám je rád také se špenátem, česnekem, nivou, brynzou i čerstvými houbami," svěřil se.
"Vaření mám v genech. Vaříval jsem jako malý s maminkou, jeden čas dokonce vedla hospodu. Babička byla zámecká kuchařka, syn je vyučený kuchař," dodal.

Podhůrského kulinářský talent ocenily i obě jeho manželky a milenky a nyní i přítelkyně Ilona. Přesto se do něj zahleděly nikoliv jako do kuchaře, ale jako do herce a muzikanta.

"Do mého života vstoupil především muzikál Jack Rozparovač. Byl to rozhodující moment v mém životě, když mi Michal Kocourek nabídl roli v tomto představení. A teď Jack vychází na cédéčku i dévédéčku. Ale už první album, které vyšlo před třemi lety před premiérou, získalo v prodeji Zlatou desku," podotkl všeuměl, který již tři roky hraje v tomto muzikálu postavu Ďábla.

Zdroj, foto: Korzo

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.