Pleťové masky pro Vaši krásnou tvář


Potřebujete vyčistit, vyživit, hydratovat, anebo osvěžit svou pleť? Použijte pleťovou masku! Víme, kde pohodlně nakoupit masky, které Vaší pleti zachutnají.

Vše, po čem pleť touží 
Mastná, suchá, normální, smíšená, citlivá, zralá i mladá, všechny typy pleti mají jedno společné, a to, že potřebují péči. Vedle kvalitních denních i nočních krémů a odličovacích přípravků je dobré, jednou až dvakrát týdně použít pleťovou masku, kterou vybereme v závislosti na našem typu pleti. Mastná pleť potřebuje především vyčistit, zralá pleť zase vyhladit vrásky a často i vymazat únavu z obličeje, suché pleti udělá dobře hydratační maska. Abychom vybrali tu správnou masku pro naši pleť, potřebujeme si v klidu přečíst všechny informace na obalu výrobku. Je proto velmi pohodlné, když máme možnost využít služeb internetového obchodu. Na www.pletove-masky.cz si můžete vybrat přesně to, po čem Vaše pleť touží. Kromě pleťových masek Montagne Jeunesse pro všechny typy pleti zde pořídíte také obličejová tonika, stejně jako kosmetické přípravky určené na péči o tělo a vlasy. Ale vraťme se zpátky k maskám. 

             

Lahodné maskové menu 
Velké oblibě se těší bahenní masky z Mrtvého moře, které jsou známé svými vynikajícími čisticími vlastnostmi. Náš tip: Dopřejte si čokoládovou bahenní masku, která do hloubky vyčistí uzavřené póry, odstraní nečistoty a příjemně hydratuje pleť. Ucpané póry rovněž výborně vyčistí hřejivá Red Hot Earth saunovací maska. Že preferujete chladivé masky? Zažijte pravé jahodové osvěžení. Jahodová maska s efektem vanilky a Aloe Vera Vás nadchne. Pro mastnou a problematickou pleť jsou určeny slupovací masky. Máte citlivou pleť? Dopřejte jí lahodný jemně čistící koktejl obohacený o hydratační složky z mandlí, meruněk a vitamínů. Má Vaše pleť chuť na nějakou neobvyklou delikatesu? Vyzkoušejte pleťovou masku Bílá čokoláda. Také vlasy si zaslouží svou masku. Maska na vlasy Horký zázrak s avokádovým olejem a výtažkem z třešní je učiněným balzámem na poškozené vlasy. V obchodě pamatují také na muže. Náš tip: Slupovací detoxikační maska udělá Vašemu miláčkovi jen dobře. Odstraní z pleti odumřelé buňky i přebytečný maz. 

Limonádové polibky
Proč mít v kabelce obyčejný jelení lůj, když můžete mít neobyčejný? Balzám na rty Coca-Cola Original poskytne Vašim rtům dokonalou péči. Budou jemné, vláčné, hydratované a navíc obohacené o příchuť oblíbené limonády. Pokud tedy Váš protějšek miluje kolu, líbání s Vámi se pro něho stane dvojnásobným prožitkem. Že pije raději Fantu nebo Sprite? Také jelení loje s těmito příchutěmi si můžete objednat na www.pletove-masky.cz, což jsou stránky výhradního internetového prodejce všech výše uvedených výrobků pro Českou republiku.

www.pletove-masky.cz

Přečtěte si také:

Navštivte také: Kosmetika, Módní trendy

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.