Petra Janů vystoupí s Alexandrovci v róbě z Chicaga

16.09.2010 | Revue

Zpěvačka Petra Janů (57) bude vystupovat s Alexandrovovým souborem písní a tanců ve čtrnácti koncertech během jeho turné po dvanácti městech České republiky. Zazpívá vždy dva hity z muzikálů West side story a Kočky.

"Alexandrovci jsou ve světě fenomén, a tak jsem společně s Alešem Brichtou přijala pozvání vystupovat na jejich koncertech. Doprovázet mne bude celý ten obrovský sbor, tak mě čeká zřejmě neobvyklý zážitek," svěřila se Petra. 

Dobře totiž ví, že koncerty Alexandrovců jsou vždycky zcela vyprodané a mají v celém světě mimořádný úspěch. Proto také přemýšlí, co si vezme na sebe. Rozhodně to prý musí být pro tuto příležitost velká večerní róba.
"Nyní ještě letím do Chicaga, kam si mě pozvali krajané. Předpokládám, že si právě tam nějakou tu velkou večerní toaletu koupím, protože vím, že na tento koncert se bude hodit," plánuje Janů.

Před svými podzimními vystoupeními po prázdninách se cítí skvěle. Čtrnáct dní totiž jezdila ze své chalupy u Jindřichova Hradce do lázní Třeboň na nejrůznější procedury a pak byla s přítelkyněmi čtrnáct dní v Řecku.
"Manžel nesnáší horko, proto k moři jezdím vždycky s kamarádkami. Po dvaceti letech jsem měla měsíc dovolené. Tak jsem si odpočala. Kromě Alexandrovců mě na podzim ještě čeká muzikál Ať žije rokenrol! od Petra Jandy a Jaroslava Šípa. Z prázdnin jsem skočila rovnou po hlavě do práce," povzdechla si zpěvačka.

Zdroj, foto: Korzo

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.