Petr Novotný si je jistý:
"Na Evě a Vaškovi neprodělám!"

27.05.2009 | Revue

Bavič a zároveň majitel produkční agentury Petr Novotný (61) se ohrazuje proti tvrzením médií, že pořádáním mega koncertu populární dvojice Evy a Vaška na Řípu (30. 5.) prodělá milióny.

"Snížil jsem počet koncertů ze tří na dva právě proto, abych neprodělal. Mohu Vás ujistit, ževjsem neprodělal nikdy v životě, můj účet bude určitě ziskový, a toho se budu i nadále držet," řekl Petr Novotný.

Zarytým odpůrcům dua Evy s Vaškem, které milují především lidé z vesnice vzkazuje:
"Trápíte se podružnými věcmi, nejdůležitější přece je, aby koncert dopadl hezky. A aby se publiku líbil, aby si diváci společně s Evou a Vaškem zazpívali známé písničky a pobavili se. Výše výdělku v tomto případě není zas ta nejdůležitější věc. Navíc, jsem přesvědčený, že diváků bude několik tisíc," tvrdí Petr Novotný.

Na rozdíl od některých svých kolegů nevybíral datum koncertu ani podle numerologie či aktuálního postavení hvězd. A právě to se mu možná vymstilo.
"Vím, že to někteří umělci dělají, a že tomu i věří. Já jsem ale vybíral jen podle volného termínu Evy a Vaška. Počítal jsem dopředu, že když bude menší zájem, sjednotím koncert do jednoho termínu," upřesňuje Petr Novotný.
Jediné obavy, které organizátoři mega koncertu populární dvojice mají, jsou z počasí.
"Každý má na vstupence podrobné dispozice. Diváci se musí chovat jako na pikniku, v hledišti nejsou žádné židle ani stoly. V případě nepříznivého počasí si musí každý přinést svoji ochranu před deštěm," doplňuje Petr Novotný, který doufá, že počasí koncertu bude přát. 

Zdroj, foto: Korzo

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.