Petr Janda se připravuje na porod, bude to Anežka!

17.07.2009 | Revue

Frontman Olympicu Petr Janda (67) čeká už během pár týdnů nový přírustek do rodiny.

Jeho manželka Alice přivede na svět dceru. Hudebník se netají nadšením a společně s manžekou se připravují na velký den.

"Strašně se těším, až bude maličká mezi námi. Všechno už máme pro miminko připravené. Pokoj, výbavičku, kočárek a všechno co je potřeba. Vybrali jsme už i jméno. Protože jsme chtěli ryze české, rozhodli jsme se pro Anežku. Často už teď dcerce zpívám a je zajímavé, pozorovat její reakce. Někdy poslouchá velmi pozorně, ale občas v bříšku pěkně řádí,"svěřil se Janda.
"Otcem jsem v minulosti už několikrát byl. Musím se ale přiznat, že teď ten zázrak zplození čím dál tím víc prožívám. Je to úžasné přivést na svět nový život a strašně se na toho tvorečka těším. Samozřejmě budu i u porodu," dodal.

Hudebník požádal svou nynější manželku o ruku před čtyřmi lety. Tehdy do amerického Bostonu, kde Alice studovala jazykovou školu, poslal zásnubní prsten z bílého zlata zdobený nádherným briliantem. Nechal ho vyrobit na zakázku v exkluzivním klenotnictví podle svého vlastního návrhu.

Teď rocker nechal vyrobit i první šperk pro svoji dcerku.
"Anežka ode mě dostane zlaté naušničky, které jsem nechal vyrobit na zakázku v našem rodinném zlatnictví. Měl jsem představu, jak by měly vypadat a udělali je přesně takové jaké jsem chtěl. Pro manželku budu mít rovněž připravenou hezkou drobnost, kterou jí daruji po porodu," prozradil Petr Janda. 

Zdroj, foto: Korzo

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.